Iskoristite jedinstvenu priliku i u periodu od 01.07. do 03.07. 2016. posjetite Farmacia ljekarnu u King Crossu. Odaberite učinkovite i sigurne A-DERMA proizvode za fragilnu, posebno krhku i osjetljivu kožu cijele obitelji, po 30 posto nižoj cijeni. Dermo bar nudi posebne pogodnosti i za Vašu kosu, kojoj također po 30 posto nižoj cijeni poklonite jedinstvena prirodna rješenja iz KLORANE asortimana. Svaka kupnja navedenih proizvoda se nagrađuje i prigodnim poklonom.

A-DERMA, snaga Rhealba® zobi za fragilnu kožu

A-DERMA je jedina dermokozmetička linija proizvoda koja sadrži prirodnu djelatnu tvar biljnog podrijetla, ekstrakt Rhealba® zobi, zahvaljujući kojem se specijalizirala za njegu svih tipova fragilne kože: umiruje iritiranu i oštećenu, a štiti nježnu i osjetljivu kožu. Dermatološki laboratoriji A-DERMA postali su eksperti za Rhealba® zob, a upravo toj jedinstvenoj biljci cijela linija duguje svoj uspjeh. Iz te bijele i čiste zobi, odabrane među više od 80 sorti izdvojene su dragocjene djelatne tvari za dobrobit fragilne kože koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem.

Istinska Klorane biljna njega

Oduševljeni strašću svojih botaničara prema korisnim osobinama biljaka, Laboratoriji Klorane su prije više od 45 godina razvili liniju proizvoda na biljnoj bazi za njegu kose, znanstveno dokazane učinkovitosti i sigurnosti. Od zobi do kininovca, od koprive do manga, Laboratoriji Klorane istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili nam biljne ekstrakte koji odgovaraju na specifične zahtjeve pojedinih tipova kose. U skladu s ekosustavima i prirodnim ciklusima, Laboratoriji Klorane nude ugodne proizvode osmišljene na načelu «Istinska biljna njega«.


Autor: Jolie.hr

Foto: PR