Kreirana prije deset godina, Armanijeva podloga za besprijekoran izgled kože FACE FABRIC iznova je u središtu pozornosti kao neizostavan proizvod za svakodnevni makeup.

Ponovno otkrivanje čari podloge FACE FABRIC nalikuje isprobavanju savršenog para traperica: osjećaj „druge kože“ uz ležeran, ekstra mat finiš ovaj legendarni proizvod čini ključnim saveznikom koji će obogatiti vaš život.

Prozračna formula FACE FABRIC iznimno je nosiva u svim prilikama: ne ostavlja mastan ili praškast trag; donosi svježinu i prekrasno se stapa s kožom.

Tehnologija „Softlash oil“ osigurava delikatnu formulaciju koja se lako nanosi, ostavljajući samo postojan i iznimno ugodan sloj na površini kože. 3D tehnologija elastičnih vlakana „MicroFil texturizer“ donosi rastezljiv polimer koji se stapa s konturama lica, oblikujući ih do savršenog mat finiša koji traje cijeli dan.

Kombinirajući providne mineralne pigmente željeznih i titanijevih oksida s organskim sastojcima, formula se odmah po nanošenju sljubljuje sa kožom.

Idealna za mladu kožu, formula je meka na dodir – lako se stapa i nadograđuje, omogućavajući jednostavnu primjenu. Pruža optimalnu pokrivenost, a ekstra mat finiš osigurava savršen izgled kože u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj prilici.

Face Fabric ima vjerne obožavatelje, a često se može naći i u kozmetičkim torbicama mnogih zvijezda s kojima sam radila. Znamo i zašto – zbog fantastične moći prekrivanja nepravilnosti i prirodnog, mat finiša sjajan je izbor za svakodnevnu podlogu koja se lako nanosi, a da pritom ne morate biti profesionalni visažist!“, rekla je Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

Puder je dostupan u osam nijasni u Douglas parfumerijama – trg J. bana Jelačića, Arena Centar Zagreb i Mall of Split.