Shimmer bronzeri idealni su za proljeće ljeto i kada želite naglasiti tamniju put, a osim toga, možete ih nositi samostalno kao rumenilo ili iznad drugih proizvoda kao highlight.

Otkada se na tržištu pojavio Bobbi Brown Shimmer Brick Bronzer, brojne beauty ovisnice dale su mu svoje povjerenje i nisu pogriješile. Riječ je o odličnom proizvodu koji dolazi u šest nijansi od brončano smeđe do nude nijansi pa prema roskastim tonovima koji su pogodni za one sa svjetlijim tenom. Međutim, iako je riječ o proizvodu koji vas neće razočarati, nekima će cijena od 424 kune biti nedostižna.

bb

Srećom, u drogerijskoj ponudi pronašli smo odličan “dupe” koji nimalo ne kaska za svojom high end verzijom. Brend Beauty UK već neko vrijeme u svojoj ponudi ima Shimmer Box po cijeni od 45 kuna koji dolazi u dvije nijase – Rose i Bronze.

be2161-shimmer-box-group_5

Sličnosti i razlike:

Primijetit ćete da je kod oba proizvoda pakiranje izrazito slično, čvrsta crna kutijica s ogledalom i naznačenim logom. Ono što ide u prilog Bobbi Brown verziji jest veći izbor nijansi, točnije šest, dok Beauty UK ima dvije. Također, Bobbi Brown bronzer više je pigmentiran od Beauty UK Shimmer Boxa, međutim, slabija pigmentacija će više odgovarati onima koji prvi put iskušavaju ovaj tip prizvoda. Nadalje, Bobbi Brown sadrži više sitnih šljokica dok Beauty UK ostavlja sedefasti sjaj.

Ako volite cijelo iskustvo korištenja high end kozmetike, vjerojatno ćete se odlučiti za Bobbi Brown, ali u ovom slučaju, za višestruko nižu cijenu dobit ćete proizvod koji je izrazito sličan high end verziji.