Mirisi koji mogu parirati puno skupljim parfemima.

Da za parfem ne morate izdvojiti veću svotu novca dokaz su četiri koja su nas osvojila na “prvi miris” :). Uz to što predivno mirišu, trajnost im je na sasvim solidnoj razini i opravdava odnos cijene i kvalitete. Pitate se o kojim se mirisima radi? Dva dolaze iz Zare, dok su druga dva s potpisima brendova Replay i L’Erbolario.

Među Zarinim mirisima naša dva favorita su Zara Tuberose i Zara Femme. Prvi neodoljivi cvjetni miris dolazi u nježno rozoj bočici, a glavne note su crni ribiz, grejp, limun, sandalovina i vanilija.

  Jolie preporuka: Ljetni tekući puder koji može izdržati najveće vrućine
30 ML 49,90 Kn

Drugi Zarin parfem Femme dolazi u bijeloj bočici te je nakon nanošenja slatkat, ali kasnije se razvija u nešto nježniji miris. Glavne note su bergamot, božur, vanilija, tonka, sandalovina, pačuli i mošus.

 

30ML 49,90 Kn

Replay Siganture dolazi u prekrasnoj crnoj bočici ukrašenoj cvijećem. Ovaj parfem se opisuje kao chypre – cvjetni miris, te je senzualna kombinacija je citrusa, mandarine, jasmina, pačulija, ambera, mošusa…

30 ml oko 180 kuna

L’Erbolario Iris mnogima je omiljeni cvjetni parfem u kojem očekivano dominira iris, a tu su još vanilija, aldehidi, glog, duhan, mošus, bergamot, ylang-ylang…

  Nova opsesija beauty svijeta – serumske podloge
50 ml oko 190 kuna