Batiste TROPICAL egzotičnog voćnog mirisa i arome kokosa zajedno s  dizajnom bočice koji asocira na bezbrižno uživanje uz koktele, još je jedan novitet u liniji Batiste šampona za suho pranje kose, odnedavno dostupan kao idealno ljetno osvježenje u svim dm prodavaonicama.

Batiste Tropical kosi daje instant svježinu i pravo je tajno oružje za oživljavanje kose tijekom vrućih ljetnih dana.

Karibi, pješčane plaže, party večeri….bliže su nego nam se čini. Bočica Batiste Tropical šampona za suho pranje kose svojim izgledom i mirisom pruža osjećaj bezbrižnog i egzotičnog ljeta, te brine za uvijek čistu i svježu kosu punu volumena, usprkos vručini, suncu i morskoj soli.

Batiste Dry Shampoo Tropical 200ml

Batiste Tropical idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura i ne ostavlja tragove niti na kosi niti na odjeći.

Jedan od glavnih sastojaka Batiste Tropical šampona, baš kao i svih ostalih Batiste šampona, čini rižin škrob koji djeluje tako da skuplja masnoću i umanjuje onaj neželjeni sjaj te joj daje osjećaj svježine.  Njihova najveća prednost je brz i dugotrajan učinak, pa su Batiste šamponi praktični i prilikom putovanja. Sve verzije Batiste šampona jednostavne su za korištenje: potrebna je samo minuta vremena kako bi se Batiste sprej nanio na kosu, raspršio i umasirao u tjeme, nakon čega je kosa čista i svježa, a frizura ponovno kao nova!


Autor: Jolie.hr

Foto: PR