Bez obzira na to je li iza nas naporan dan na poslu ili dan koji smo proveli u mirnom okružju doma, bez trunke makeup-a na sebi – našem je licu potrebna svakodnevna rutina čišćenja kako bi koža izgledala svježe i zdravo. Kako bi zadržala svoju prirodnu ljepotu i sjaj, kožu moramo osloboditi od svih štetnih tragova dana iza nas.

Svjesna hektičnog načina života velikog broja žena, NIVEA je predstavila prve njegujuće micelarne maramice koje skidaju makeup u jednom koraku, dubinski i temeljito čiste kožu te ju istovremeno hidratiziraju – bez ostavljanja tragova. Inovativna NIVEA micelarna tehnologija pretočena je u praktično izdanje za brzo, ali učinkovito čišćenje za prekrasnu, meku i nevjerojatno glatku kožu.

Privlačenje nečistoća i ostataka makeup-a poput magneta

Iako je većina žena svjesna važnosti čišćenja lica i uklanjanja šminke, ponekad zbog stresa i nedostatka vremena taj korak preskače. Kako bi ponudila jednostavno rješenje za skidanje šminke i čišćenje lica u jednom koraku, NIVEA je pretočila poznatu i učinkovitu micelarnu tehnologiju u njegujuće maramice za čišćenje. Natopljene NIVEA micelarnom vodom, NIVEA njegujuće micelarne maramice čiste i toniraju kožu na najučinkovitiji način uklanjajući čak i najsitnije čestice nečistoće i ostatke šminke koje privlače poput magneta, a sve to bez dehidrirajućeg učinka na kožu i bez potrebe dodatnog toniziranja nakon uporabe. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, maramice učinkovito, ali nježno uklanjaju ostatke šminke s očiju, lica i una – i sve to bez snažnog trljanja i potrebe za ispiranjem. Nježne su za trepavice i kožu, a njegujuća formula s vitaminom E hidratizira kožu i ostavlja ju mekom i glatkom.

NIVEA_Micellar_Wipes_All_Skin_Types

Samo NIVEA pruža čišćenje toliko nježno da ga nećete poželjeti preskočiti

Formula maramica temelji se učinkovitoj micelarnoj tehnologiji koja čisti ulja, nečistoće i make-up s kože bez da pritom narušava prirodnu zaštitnu barijeru kože. Tekstura maramica je vrlo glatka te nježnim pritiskom čisti kožu bez iritacija. NIVEA micelarne maramice dolaze s prepoznatljivim NIVEA mirisom – s cvjetnim, biljnim, citrusnim, drvenastim i puderastim notama. Maramice su prikladne za sve tipove kože i pružaju vrlo nježno čišćenje bez potrebe za snažnim trljanjem koje iritira kožu. Micelarna tehnologija poput magneta uklanja sve nečistoće, ali ne i prirodnu vlažnost kože zbog čega nakon čišćenja nema potrebe za dodatnim toniranjem kože.

Koje su glavne prednosti NIVEA micelarne tehnologije?

“Naš je glavni cilj bio unaprijediti micelarnu tehnologiju dodavanjem vrijednih njegujućih sastojaka u našu formulu kako bi bila što nježnija. Iscrpna istraživanja iznjedrila su potrebu za dodavanjem pantenola i ulja sjemenki grožđa koji su dokazano unaprijedili njegujuća svojstva proizvoda koji je prikladan i za najosjetljiviju kožu”  – naglasila je Jessica Schäfer, voditeljica laboratorija za njegu lica, Istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

NIVEA njegujuće micelarne maramice

Inovativna NIVEA micelarna tehnologija pretočena je u praktične i iznimno njegujuće micelarne maramice s vitaminom E koje u jednom koraku temeljito čiste kožu od nečistoća i ostatka šminke te ju istovremeno hidratiziraju i ostavljaju prekrasnom, mekom i nevjerojatno glatkom. Prikladne su za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije.

Preporučena MPC (pakiranje s 25 maramica): 24,90 kn


Autor: Jolie.hr

Foto: PR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here