Bez obzira na to je li iza nas naporan dan na poslu ili dan koji smo proveli u mirnom okružju doma, bez trunke makeup-a na sebi – našem je licu potrebna svakodnevna rutina čišćenja kako bi koža izgledala svježe i zdravo. Kako bi zadržala svoju prirodnu ljepotu i sjaj, kožu moramo osloboditi od svih štetnih tragova dana iza nas.

Svjesna hektičnog načina života velikog broja žena, NIVEA je predstavila prve njegujuće micelarne maramice koje skidaju makeup u jednom koraku, dubinski i temeljito čiste kožu te ju istovremeno hidratiziraju – bez ostavljanja tragova. Inovativna NIVEA micelarna tehnologija pretočena je u praktično izdanje za brzo, ali učinkovito čišćenje za prekrasnu, meku i nevjerojatno glatku kožu.

Privlačenje nečistoća i ostataka makeup-a poput magneta

  Hit ljeta! Refleksivne nijanse za kosu koje pružaju savršen svjetlucavi efekt

Iako je većina žena svjesna važnosti čišćenja lica i uklanjanja šminke, ponekad zbog stresa i nedostatka vremena taj korak preskače. Kako bi ponudila jednostavno rješenje za skidanje šminke i čišćenje lica u jednom koraku, NIVEA je pretočila poznatu i učinkovitu micelarnu tehnologiju u njegujuće maramice za čišćenje. Natopljene NIVEA micelarnom vodom, NIVEA njegujuće micelarne maramice čiste i toniraju kožu na najučinkovitiji način uklanjajući čak i najsitnije čestice nečistoće i ostatke šminke koje privlače poput magneta, a sve to bez dehidrirajućeg učinka na kožu i bez potrebe dodatnog toniziranja nakon uporabe. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, maramice učinkovito, ali nježno uklanjaju ostatke šminke s očiju, lica i una – i sve to bez snažnog trljanja i potrebe za ispiranjem. Nježne su za trepavice i kožu, a njegujuća formula s vitaminom E hidratizira kožu i ostavlja ju mekom i glatkom.

  U ljetnim Yves Rocher novitetima nalazi se puder koji zaslužuje vašu pažnju

NIVEA_Micellar_Wipes_All_Skin_Types

Samo NIVEA pruža čišćenje toliko nježno da ga nećete poželjeti preskočiti

Formula maramica temelji se učinkovitoj micelarnoj tehnologiji koja čisti ulja, nečistoće i make-up s kože bez da pritom narušava prirodnu zaštitnu barijeru kože. Tekstura maramica je vrlo glatka te nježnim pritiskom čisti kožu bez iritacija. NIVEA micelarne maramice dolaze s prepoznatljivim NIVEA mirisom – s cvjetnim, biljnim, citrusnim, drvenastim i puderastim notama. Maramice su prikladne za sve tipove kože i pružaju vrlo nježno čišćenje bez potrebe za snažnim trljanjem koje iritira kožu. Micelarna tehnologija poput magneta uklanja sve nečistoće, ali ne i prirodnu vlažnost kože zbog čega nakon čišćenja nema potrebe za dodatnim toniranjem kože.

Koje su glavne prednosti NIVEA micelarne tehnologije?

  Nivea Soft dolazi u tri nova mirisna izdanja!

“Naš je glavni cilj bio unaprijediti micelarnu tehnologiju dodavanjem vrijednih njegujućih sastojaka u našu formulu kako bi bila što nježnija. Iscrpna istraživanja iznjedrila su potrebu za dodavanjem pantenola i ulja sjemenki grožđa koji su dokazano unaprijedili njegujuća svojstva proizvoda koji je prikladan i za najosjetljiviju kožu”  – naglasila je Jessica Schäfer, voditeljica laboratorija za njegu lica, Istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

NIVEA njegujuće micelarne maramice

Inovativna NIVEA micelarna tehnologija pretočena je u praktične i iznimno njegujuće micelarne maramice s vitaminom E koje u jednom koraku temeljito čiste kožu od nečistoća i ostatka šminke te ju istovremeno hidratiziraju i ostavljaju prekrasnom, mekom i nevjerojatno glatkom. Prikladne su za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije.

Preporučena MPC (pakiranje s 25 maramica): 24,90 kn


Autor: Jolie.hr

Foto: PR