M∙A∙C kozmetika jučer je proslavila otvaranje svog prvog prodajnog mjesta u Splitu te je napokon prisutna i u Dalmaciji!

M∙A∙C je organizirao nezaboravan “Art of The Lip” party kako bi se proslavilo otvaranje dugoželjenog dućana. Na eventu su se našle mnoge zadovoljne Splićanke među kojima su bile i Anamarija Asanović, Nives Ivanković, Marina Fernandez, Ana Čagalj te mnogi drugi. Sjajnu atmosferu održavao je DJ Eddy Ramich, a gosti su uživali u odličnoj glazbi, hrani i piću dok su upijali savjete M∙A∙C make up artista. Šareni “Art of The Lip” party održao se u otkačenom M∙A∙C dućanu koji je smješten u srcu Splita, točnije u Ilićevom prolazu 1. Ambijent je bio ukrašen u šarenom “Art of The Lip” stilu, a poseban interes izazvale su limitirane kolekcije, karakteristične za ovaj popularni brend.

_MG_2646

M∙A∙C prodajno mjesto nalazi se na sjajnoj lokaciji te stoji na raspolaganju svim Splićanima i turistima uz svoju poznatu krilaticu “All Ages, All Races, All Sexes”. U dućanu se nalaze vješti make up artisti koji će svakom posjetitelju pružiti nezaboravno M∙A∙C iskustvo.

Dućan sadrži i šest make up stanica na kojima se posjetitelji, uz pomoć make up artista, mogu detaljnije posvetiti brendu.

Popularne limitirane kolekcije koje ovaj brend dodatno čine primamljivim, diljem svijeta, bit će prisutne i u Splitu.

_MG_2653

_MG_2752

IMG_8595

IMG_8601

IMG_8752

IMG_8473


Autor: Jolie.hr

Foto: PR