Postoji način kako popraviti tu make up pogrešku!

Rumenilo želite nanijeti tako da istaknete i naglasite prirodnu boju u licu ili ako je nemate, želite stvoriti taj dojam. Dobro stavljeno rumenilo ne smije imati jasne crte tamo gdje počinje i završava, a nanosite ga na vrhove jagodica. Iako ćete lakše odrediti točno mjesto aplikacije tako što se nasmijete, trebate pripaziti jer vaši obrazi lagano “padnu” kad se ne smijete, a rumenilom ne želite stvoriti dojam obješenog lica.

@sephora

Od rumenila želite dobru pigmentiranost, trajnost, lakoću blendanja koja ne ostavlja “rupe” tj. nejednoliku aplikaciju. Početnicima pigmentiranost može stvoriti problem jer se često dogodi da završe s prejakom mrljom na licu. U tom slučaju imate par opcija. Za lagano ispravljanje uzmite čisti kist i blendajte proizvod dok ne dođete do prirodnog izgleda. Ako su u pitanju veće greške, prije blendanja kist umočite u praškasti puder boje kože.

  Kako "zimski" tekući puder nositi u proljetnim i ljetnim mjesecima?

Za one najveće greške kada ste pretjerali u svemu, od mjesta do jačine aplikacije, rumenilo prekrijte tankim slojem tekućeg pudera, a najbolji alat u tom slučaju je Beauty Blender ili neka druga spužvica s kojom nećete pretjerati u količini tekućeg pudera.