Ono što je svađa Kim i Taylor u svijetu slavnih, to je svađa Kat i Jeffreeja u beauty svijetu!

Ako ste ljubitelji kozmetike, ne trebamo vam puno pojašnjavati tko je Jeffree Star, vlasnik istoimenog brenda kozmetike i beauty vloger, i Kat Von D, slavna tattoo umjetnica i također vlasnica poznatog brenda kozmetike. Kat Von D jučer je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Jeffreeja te napisala da ga više ne podupire.

“Nakon što sam godinama izmišljala isprike i racionalizirala Jefreejevo neprikladno ponašanje (uključujući korištenje droge, rasizam i bullying), ne mogu više šutjeti… ….želim se u potpunosti odmaknuti od njega i njegovog brenda.”

  U ljetnim Yves Rocher novitetima nalazi se puder koji zaslužuje vašu pažnju

https://www.instagram.com/p/BIB_jIRBAmR/?taken-by=thekatvond&hl=en

Uskoro nakon ove objave na Instagramu, Kat je objavila i popratni video u kojem objašnjava što se zapravo dogodilo. U vrijeme kada je Jeffree osmišljavao svoj kozmetički brend, Kat ga je spojila s grafičarom koji mu je osmislio logo. Jeffree je navodno logo uzeo, ali nije platio grafičaru te blokirao njegov broj. Prošli tjedan ga je Kat kontaktirala te upitala zašto mu ne plati pri čemu je ovaj beauty vloger i nju blokirao.

https://www.youtube.com/watch?v=wzu5NzgxNwg

Iako  je Jeffree poznat po ishitrenim reakcijama, ovaj je put na Twitteru bio miran te ustvrdio da uvijek postoje dvije strane priče, a njegovu ćemo uskoro čuti u videu koji planira snimiti.

  Paleta koja stane u dlan i ima sve mat nijanse za kreiranje nježnog, ali moćnog i vatrenog looka

Autor: M.A.

Foto: Instagram