Zorya Beauty predstavlja dva seta kistova za aplikaciju make upa.

Često pribjegavamo naručivanju kistova sa stranih webshopova jer složit ćete se, ponuda na našem tržištu nije najbolja, a ako pokušate pronaći alate za nanošenje šminke iz domaće radinosti, nećete se puno usrećiti. Sve do sada jer se na našem tržištu pojavio prvi hrvatski brend dekorativne kozmetike Zorya Beauty.

Pink star

Iza brenda Zorya Beauty krije se Ivana Blažoti Mijoč koja je već u beauty svijetu poznata po uvođenju noviteta (s Ivanom smo imali priliku razgovarati pa klik ovdje za više informacija). “Nakon brojnih upita o tome koje kistove za nanošenje makeupa kupiti, na koje je odgovor sve, samo ne jednostavan i povoljan, odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke”, rekla je Ivana o setovima kistova koji će se u prodaji naći već u ponedjeljak (22.svibnja).

  Organska kozmetika na bazi konopljina ulja stigla u Hrvatsku
Black star

Trenutno se u ponudi mogu naći dva seta; Pink star set od 8 kistova namijenjen početnicama u svijetu make upa te Black star set od 15 kistova namijenjen naprednijim korisnicama. Svaki set sadrži sve kistove koji su vam potrebni za osnovni, odnosno nešto kompleksniji make up.

Bitno je napomenuti da su kistovi izrađeni, ovisno o namjeni, od sintetičke te najmekše kozje dlake. S vremenom će u ponudi Zorya Beauty biti i dekorativne kozmetike tako da ih svakako pratite na Facebooku i Instagramu gdje ćete najlakše saznati sve o novitetima.

  Nova Nivea linija za čišćenje lica privlači čestice prljavštine iz kože poput magneta