Ugodnim druženjem na omiljenoj modnoj adresi u splitskoj Marmontovoj ulici – Lei Lou by Aleksandra Dojčinović sinoć su brojni poznati Splićani i prijatelji branda zajedno s najomiljenijom domaćom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović proslavili drugi rođendan prodajnog mjesta.

U osvježavajućim okusimaStrongbow cidera i slatkim Dolcela kolačićima tako su uživali Danijela Martinović, Viktorija Rađa, Ana Čagalj, Vjekoslava i Hana Huljić, Jurica Pirić, Neda Makljanić Kunić, Ivan i Sandra Ledenko, Sonja Dvornik, Ivan Gaće, Danilo Vukicevic, Katarina Pentek te mnogi drugi.

Aleksandra i Neda Makljanic Kunic

Ovim druženjem je zaokružena uspješna modna sezona kojoj su prethodile prva samostalna revija i cruise kolekcija. Brojni gosti prisustvovali su predstavljanju kolaboracije Lei Lou za Havaianas, gdje je brend stao uz bok velikim modnim imenima kao što su Valentino i Missoni. Kako se bliži vrijeme ljetnih festivala i glazbenih večeri na otvorenom koje će od sredine mjeseca preplaviti Jadran, Lei Lou haljine su kao stvorene da na takvim događajima brojne dame ne prođu nezapaženo.

Aleksandra i Sonja Dvornik

Aleksandra, Zana Kozul i Snjezana Dojcinovic

Ana Cagalj

Danijela Martinovic

Hana i Vjekoslava Huljic

Ivan Gace, Viktorija Radja, Aleksandra i Danilo Vukicevic

Jurica Piric i Danijela Martinovic

Sandra Ledenko, Jurica Piric, Viktorija Radja


Autor: Jolie.hr

Foto: PR