Ovo popularno gradsko okupljalište dočekalo je Božić uz interesantan koncertni program za sve generacije.

Na Badnji dan, točno u podne, Zagrepčani su pohrlili čuti Sanju Doležal, Marinka i Zeca kako izvode pjesme velike grupe Novi Fosili. Prepun Johann Franck orio se hitovima “E, moj Saša”, “Košulja plava”, “Kad budemo ja i ti 63”, “Tonka, “Milena” i onim  najvećim “Za dobra stara vremena”.

Predivno je bilo vidjeti zaista cijele obitelji kako uživaju u ovim pjesmama, a pogotovo vitalnog Marinka Colnaga, koji je i jedan od osnivača grupe, kako sa 83 godine i dalje suvereno vlada scenom.

  Upoznali smo Ivana Pažanina, chefa za kojeg mnogi kažu kako mu uvijek nedostaje soli i maslinovog ulja

Božić je pak bio rezerviran za nešto mlađe snage. “Last Christmas: Tribute to George Michael” koncert je koji je izazvao ogroman interes publike. George Michael koji je preminuo točno prije godinu dana, na sam Božić, bio je inspiracija mladim glazbenicima da mu posvete večer. Zsa Zsa, Alen Đuras, Matija Cvek i Nela, te prateći band na valu hitova ovog velikog glazbenika dupkom su ispunili Johann Franck.

Koncert je započeo intimnom izvedbom pjesme “Last Christmas” Zsa Zse i nastavio se uz iznimnu energiju kako i priliči mladima. “Faith” je predstavila bezobrazno dobrog Matiju Cveka, “Killer” damski odmjerenu Nelu i “Don’t let the sun go down on me” vokalno izvanrednog Alena Đurasa. Pravo ih je zadovoljstvo bilo slušati i u duetima koje je ovaj glazbenik stvorio s Whitney Houston, Arethom Franklin i Mary J.Blige.

  Brojni poznati na otvaranju Skin Paradise Boutique centra

Mladi glazbenici vlasnici Porina, finalisti “The Voice-a”, sudionici HRT-ove emisije “A strana” i back vokali najvećeg pop glasa Jacquesa, ovim koncertom hrabro su pokazali kako na njih u nadolazećem periodu treba ozbiljno računati.

Neki od njih nastupiti će i na tematskoj proslavi  dočeka Nove 2018. “Casino Royale” u Johann Francku pa vjerujemo kako će posjetitelji uživati u velikim Bond hitovima i kabaretskim točkama.