Uz bok Cannesu, Sydneyju, New Yorku, Londonu i Moskvi smjestio se i Zagreb.

Grey Goose vodka u hrvatsku metropolu donosi  dašak francuske rivijere, luksuza, svjetske poželjnosti i glamura. Nakon serije Grey Goose Boulangerie Bleue evenata u 20 top gradova diljem svijeta, među kojima su Cannes, Sydney, New York, London i Moskva na red je došao i Zagreb.

Hrvatska će na jedan dan postati  dijelom francuske rivijere u konceptu koji s ponosom predstavljaju Grey Goose & Badel 1862 d.d. Ovaj izniman događaj prenosi iskustvo i vrijednosti koje komunicira  i sam brand – savršenstvo kvalitete i vrhunski luksuz.

  Brojni poznati na otvaranju Skin Paradise Boutique centra
@greygoose

Odabrani uzvanici doživjet će francusku rivijeru u srcu Zagreba uz nemjerljiv užitak mirisa francuskih peciva i drugih slastica.

Zašto boulangerie bleue? Zašto pekara?

Grey Goose originalna je Francuska vodka koja se proizvodi u regiji Cognac, a njeno stvaranje započinje odabirom najkvalitetnijeg francuskog žita iz regije Beauce. Od žita se proizvodi brašno koje nam služi za tako jednostavne, a opet savršene  proizvode kulinarstva –  kruh, peciva, slastice. Ova spona je neslomljiva.

https://www.instagram.com/p/BRuxbwEA3HU/

Francuska je zemlja gurmana i chefova, zemlja koja ne pristaje na prosječno već stvara najbolje kako u hrani tako i piću.  Grey Goose vodka opčinila je konzumente koji cijene savršenstvo diljem svijeta, a najbolji barmeni svjetskog glasa udružili su snage i kreirali  jedinstven cocktail „Grey Goose Le Grand Fizz“ koji će se u četvrtak posluživati na ovom eventu.

  Brojne poznate dame na predstavljanju nove kolekcije IZIPIZI naočala

https://www.instagram.com/p/BR0vbPphuth/?tagged=boulangeriebleue

Ekskluzivno izrađene pozivnice u obliku svima znane guske već su odletjele na odabrane adrese, a pratite nas na Instagramu jer ćemo vam 23. ožujka u četvrtak dati priliku da zavirite u ovaj jedinstveni i luksuzni događaj…