Pod geslom “Ljubav se zove imenom tvojim” sinoć se u “Johann Francku”, popularnom gradskom okupljalištu na glavnom gradskom trgu, okupio impresivan broj obožavatelja Dina Dvornika.

Tribute koncert održan u čast prerano preminulom enfant terrible-u hrvatske glazbene scene, pobudio je izniman interes publike pa se nešto malo više od tisuću ljudi našlo u onoj situaciji kada se u gradu zaista tražila “karta više” i stvarao red na ulazu. Još od samog otvaranja koncerta s pjesmom “Zašto praviš slona od mene” vokal Nikole Marjanovića natjerao je publiku na pjevanje od prvog do zadnjeg stiha, a hitovi “Afrika”, “Jače manijače”, “Ti si mi u mislima” i “Hipnotiziran” rasplesali su mnoštvo.

  Skandinavski brend obuće privukao brojna poznata lica u cafe Velvet

Ovaj jedini službeni tribute band sve više žari i pali našom scenom te tako održava uspomenu na kralja funka itekako živom. Kao gosti pojavili su se Jacques koji je oduševio svojim iznimnim vokalom u pjesmi “Ja bih preživio” te Ivana Kindl koja je pjesmi “Ljubav se zove imenom tvojim” dala posebnu žensku patinu i izazvala oduševljenje nježnijeg spola. Duetom “Rušila sam mostove od sna” podsjetili su nas na odlične Dinove suradnje s legendama kao što je Josipa Lisac.

Hitove Dina Dvornika  pokazali su kako vole zaista sve generacije te smo tako u publici ulovili i Sašu Kopljara sa suprugom, Arsena Oremovića i Deana Sinovčića, a našao se tu i Alen Đuras, mladi pjevač kojem je Jacques bio mentor u popularnom showu “The Voice”.

  Predstavljena nova shopping platforma Klodier koja okuplja brojne domaće i strane dizajnere

Nažalost, Ella i Danijela Dvornik po prvi puta opravdano nisu prisustvovale koncertu u čast Dina, jer naime, Ella svakog trenutka iščekuje prinovu koja će vjerujemo s ponosom jednog dana gledati na djedovu glazbenu ostavštinu.