Trogir postao bogatiji za glazbeni festival KulaKula Summer Break.

Nakon Brown Beach House hotela, selimo se u kulu Kamerlengo.

Na prekrasnom bazenu hotela Brown Beach House u Trogiru, jučer se održao drugi dan KulaKula Summer Break festivala.

Ovu urbanu ljetnu priču glazbom su ispisali poznati mladi glazbenici Zsa Zsa i Damir Kedžo, gdje je stotinjak VIP uzvanika imalo priliku čuti akustične verzije hitova poput ‘Sve u meni se budi’, ‘Pruži mi ruku’ i ‘Ljubavi moja’ te brojne obrade svjetskih glazbenika poput Dua Lipe, Sam Smitha, Ed Sheerana, Madonne i brojnih drugih.

  Brojni poznati uživali u omiljenom ljetnom koktelu i ritmovima vruće salse

Jučerašnji nastup bio je prava podloga za ono što nas čeka večeras. Simbolično, na petak 13. dočekat ćemo ‘Smak svita’ sa svima omiljenom glazbenom grupom TBF, a prije njih na pozornicu će stati Justin’s Johnson.

U ljetnoj Kula Kula priči jučer su uživala brojna poznata lica uključujući Olju i Igora Vori, glazbenike Lanu Jurčević, Domenicu i Marka Kutlića, glumicu Katarinu Baban, blogere Sonju Kovač, Ivu Chu i Deana Pelića te youtubere Barbaru Vesanović i Marka Vuletića.

Svoje kolege Zsa Zsu i Damira Kedžu podržali su i all-girl-tribute-to-Beyonce bend Single Ladies te svima dobro poznati mladi glazbenici iz HRT-ovih emisija ‘The Voice’ i ‘A strana’ – Nela, Alen Đuras, Matija Cvek i Nika Turković. Upravo će oni sutra preuzeti pozornicu prekrasne kule Kamerlengo na zatvaranju Kula Kula Summer Break festivala.

  Jako kul mjesto na jednom od najskrovitijih krovova Zagreba

Ulaznice po cijeni od 120 kuna za danas i 70 kuna za sutra mogu se preuzeti u TZ Trogir te na entrio.hr, kao i na ulazu u kulu Kamerlengo.

Sonja Kovač
Sara Moser, Katarina Baban i Katarina Strahić u kreacijama Lilith by Katarina Baban
Olja i Igor Vori
Lana Jurčević
Dean Pelić
Iva Chu
Domenica