Trenutno nije dobro biti Taylor Swift.

Nakon javne drame s bivšim dečkom Calvinom Harrisom, popularnim DJ-em (više ovdje), Taylor Swift opet se našla u centru pažnju, a ovaj put za to je zaslužna ni manje ni više nego Kim Kardashian.

Sve je krenulo prije nekoliko mjeseci kada je Kanye West izbacio pjesmu Famous u kojoj su se našli stihovi “Feel like me and Taylor might still have sex” i “I made that bitch famous” na što je Taylor reagirala s negodovanjem i u svom govoru na dodjeli Grammy nagrada jasno dala do znanja da ne odobrava potez slavnog repera.  Osim toga, izdala je i priopćenje u kojem je ustvrdila da je suprotno tvrdnjama Kanye nije obavijestio o točnim stihovima pjesme te da ga je upozorila da nije pametno pustiti takvu šovinističku pjesmu u javnost.

Dio govora na Grammy nagradama
Dio govora na Grammy nagradama

Uzvratiti joj je odlučila Kim Kardashian i to u intervjuu za časopis GQ u kojem je indirektno Taylor nazvala lažljivicom: “Odobrila je stihove. Znala je da izlaze, a onda se odjednom počela ponašati kao da ne zna o čemu je riječ. Mog muža redovito napadaju čak i kada postupi ispravno – nazvao ju je za odobrenje.”

Međutim, Kim se nije zaustavila samo na ovome; u nedjeljnoj epizodi reality showa “Keeping up with the Kardashians” objašnjava zašto je zapravo prvi put javno odlučila istupiti protiv neke slavne slavne osobe koja loše priča o njenom mužu, a sve je zaokružila svojim Snapchat profilom iza emisije u kojem je pustila klipove razgovora Taylor i Kanyea! U razgovoru Taylor daje odobrenje kontroverznom reperu, čak kaže da stihove “Feel like me and Taylor might still have sex” doživljava kao kompliment dok Kanye kaže da su mu ljudski odnosi važniji od pjesama jer želi da se svi pa i ona dobro osjeća zbog njegovih pjesama.

Priopćenje Taylor Swift
Priopćenje Taylor Swift

Iako se Taylor pokušala opravdati na društvenim mrežama, sada govoreći da su joj izričito smetale riječi “that bitch” i da za to nije dala dopuštenje, teško se oteti dojmu da se ovaj put popularna pjevačica zaplela u mrežu svojih laži te pokušala prikazati sebe u pozitivnom svjetlu. Nažalost, nije joj palo na pamet da “najslavnija obitelj na svijetu” sve ima dokumentirano.

https://www.youtube.com/watch?v=59jzdzgUH84

U dramu se uključile i druge slavne osobe

U obranu Taylor Swift stala je pjevačica Selena Gomez koja je na društvenim mrežama ustvrdila da se slavni trebaju baviti pametnijim stvarima te da ima puno bitnijih stvari na svijetu od ovoga. Njoj se pridružila i mlada glumica Chloe Moretz. Poznati britanski voditelj Piers Morgan zaključio je da Taylor treba promijeniti ime u Pinocchio Swift, a naravno, Khloe Kardashian je ustvrdila da se nitko ne treba “zezati” s Kim i njenim mužem jer njena sestra itekako zna uzvratiti.


Autor: M.A.

Foto: Instagram