Najbolji sladoledi originalne talijanske recepture stigli u Torterie Macaron slastičarnice u Zagrebu.

Jučer je u zagrebačkoj slastičarnici Torterie Macaron održano kušanje sladoleda napravljenog prema originalnoj talijanskoj recepturi. Iza ovog vrhunskog sladoleda stoji specijalist slastičar Talijan Giampiero Mele čija se tehnika razlikuje od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice koju svi vole. Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnašaju gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko”, kaže stručnjak za sladoled. Važno je naglasiti da u pojedinim okusima jagoda, borovnica i mango mogu uživati – i vegani.

IMGP0218

U bogatstvo okusa ovog sladoleda jučer su se uvjerili brojne dame iz društvenog života poput: Anđa Marić, Ornela Vištica, Mirna Maras, Petra Kurtela, Ecija Ivušić, Mirjana Mikulec koje su jednoglasno složne da je ovo zasigurno najbolji sladoled u gradu.

IMGP0214

Omiljena slastica sada je u još boljem izdanju, a kvalitetu garantiraju certifikati BRC (Global Standard for Food Safety), IFS (International Featured Standards), kao i Halal certifikat. Sladolede isprobajte u Centru Cvjetni, Avenue Mallu, City Center One West i Arena centru.

Petra Kurtela Ornela Vistica Mirna Maras Mirjana Mikulec Ecija Ivusic Anda Maric


Autor: Jolie.hr

Foto: PR