Štititi i pravilno njegovati kožu od velikog je značaja za naše tijelo tijekom cijele godine, no važnost koju tome pridodajemo u ljetnim mjesecima još je veća. Stoga je Split u pravo vrijeme postao bogatiji za dva ekskluzivna kozmetička brenda Apivita i dr.brandt, čije su sinoćnje predstavljanje u ljekarni Splitsko-dalmatinske županije u City Centru One Split s nestrpljenjem dočekali i brojni poznati Splićani.

Nives Ivanković, Arijana Čulina, Anamarija Asanović, Lana Hrgović, Monika Sablić, Barbara Ljiljak, Nataša Bebic, Alijana Vuškić te Ivo Perkušić kao moderator, među prvima su se došli upoznati s proizvodima koji su, zbog spoja prirode i vrhunske tehnoligije, odavno osvojili hollywoodske zvijezde, a od sada su napokon dostupni i njima.

  YSL party povodom lansiranja novog muškog parfema privukao brojna poznata lica

Zbog velikog udjela prirodnih sastojaka, prirodna kozmetika Apivita pravi je izbor za ljubitelje prirodnih formula i mirisa eteričnih ulja. Inspirirana društvom pčela, sve formule obogaćuje pčelinjim proizvodima visoke biološki dokazane učinkovitosti. S dugogodišnjom tradicijom koja seže čak u 1979. godinu, ovaj grčki brend nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od mnogih međunarodnih organizacija.

SDZ Ljekarna 1

Drugi brend, dr. brandt, djelo je hollywoodskog estetskog kirurga, Dr. Frederic Brandta, koji je začetnik revolucionarnog pristupa u njezi kože na način da, kroz kozmetiku koju svatko može koristiti u toplini svog doma, oponaša invazivne dermatološke zahvate. Bez noža, bez boli, bez oporavka, u minimalnom vremenu, postižu se vidljivi i dugotrajni učinci.

  Brojni poznati uživali u omiljenom ljetnom koktelu i ritmovima vruće salse

Madonna, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Marc Jacobs i Gwyneth Paltrow samo su neka od imena koji svoj mladoliki izgled održavaju zahvaljujući proizvodima iz dr.brandt linije.

Dolaskom ovih kozmetičkih brendova, Split koji je od prije poznat ne samo po turističkim ljepotama, već i po ljepotama žena, dobio još jedan razlog koji će tome ići u prilog…

Anamarija Asanovic

Alijana Vuksic

Arijana Culina

Lana Hrgovic

N. Ivankovic I. Perkusic A. Culina

Natasa Bebic 2

SDZ Ljekarna 3


Autor: Jolie.hr Foto: Maksim Bašić