I koje poznate osobe imaju najviše pratitelja!

Instagram koji polagano preuzima primat kao najpopularnija društvena mreža, pogotovo među mlađom populacijom, infiltrirao se u sve sfere života i osim što je mjesto na kojem možete dijeliti fotografije, sve više i više ljudi upravo na toj mreži saznaje najnovije trendove iz svih područja života, ali i detalje o slavnim osobama koje su sada, barem virtualno, pristupačnije no ikad. Spomenuta društvena mreža otkrila je statistike o fotografijama koje imaju najviše lajkova u protekloj godini, a vjerujemo da vas brojke neće iznenaditi.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Skoro pa očekivano, na prvom se mjestu našla Beyonce s fotografijom koja otkriva njenu trudnoću i koja trenutno ima vrtoglavih 11.18 milijuna lajkova! Na drugom mjestu s 11.03 milijuna lajkova našao se nogometaš Christiano Ronaldo s obiteljskom fotografijom koja prikazuje njegovu djevojku Georginu Rodriguez nakon rođenja njihovog sina.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Osim najlajkanijih fotografija, Instagram je otkrio i koje poznate osobe imaju najviše pratitelja. Na prvom mjestu našla se pjevačica Selena Gomez sa 130 milijuna pratitelja, u stopu je prati kolegica Ariana Grande s brojkom od 115 milijuna, a odmah pored nje našao se nogometaš Christiano Ronaldo s približno istom brojkom pratitelja. U prvih pet nalazi se i Beyonce sa 108 milijuna pratitelja te Kim Kardashian sa 104 milijuna. Ostatak liste sačinjava pjevačica Taylor Swift, Kylie Jenner, glumac Dwayne Johnson, Justin Bieber i Kendall Jenner.

  Zlatan Zuhrić Zuhra u novoj humorističnoj seriji koja će vas nasmijati do suza