Vijest je objavila na svom Instagram profilu!

Nakon mjeseci i mjeseci nagađanja, Kylie Jenner na svom je Instagram profilu potvrdila da je rodila djevojčicu 1. veljače.

“Žao mi je što vam nisam otkrivala ništa dok su trajala nagađanja. Znam da ste naviknuli da vas vodim kroz sva životna putovanja. Moja trudnoća bilo je jedno od onih koje sam odlučila zadržati podalje od svijeta. Znala sam u sebi da se moram pripremiti za ovu ulogu života na najpozitivniji i najzdraviji mogući način koji je u mojoj moći. Nije bilo plana, ili velikog otkrivanja koje sam planirala. Znala sam da će moje dijete osjetiti svaku emociju i stres koji proživljavam pa sam se odlučila na ovaj način za svoj novi život i našu sreću.

  Kylie Jenner i Travis Scott pustili GQ da zaviri u njihovu intimu!

Trudnoća je bila najljepše i osnažujuće iskustvo koje mi je promijenilo život i zapravo će mi nedostajati. Hvala prijateljima i obitelji što su mi dopustili da ovo zadržim za sebe. Moja predivna i zdrava djevojčica stigla je 1. veljače i jedva sam dočekala da podijelim ovaj blagoslov. Nikad nisam osjećala ovakvu ljubav i sreću, mogla bih se raspuknuti. Hvala vam na razumijevanju.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Uz objavu na Instagramu, objavila je i video na You Tubeu posvećen posljednih 9 mjeseci u njenom životu koji prikazuje cijeli tijek trudnoće i rođenje djevojčice, a čak je u jednom trenutku prikazana Kim i njena djevojčica Chicago:

  Vjenčali su se Franka Batelić i Vedran Ćorluka, skupili smo Instagram objave sa svadbe!