Bivša Victoria’s Secret anđelica, Ana Beatriz Barros, ovog vikenda na grčkom otoku Mikonos izrekla je sudbonosno ‘da’ egipatsko-grčkom poduzetniku Karinu El Chiatyu.

Glamurozno vjenčanje od 400 uzvanika sastojalo se od dvije ceremonije, a ona glavna održana je na otvorenom. Barros je zavjete razmijenila u custom made vjenčanici s potpisom modne kuće Valentino koja je oduzimala dah. Nakon ceremonije, lijepu vjenčanicu zamijenila je dvjema stylish haljinama dizajnera Naeema Khana. Za početak večeri odlučila se za nježnu bijelu haljinu sa izvezenim detaljima, a kako bi večer završila u stilu, kao zadnju kombinaciju sačuvala je pravu zlatnu party haljinu.

Prije velikog dana, Barros i društvo prijateljica, uključujući anđelice Alessandru Ambrosio i Adrianu Lima, zabavljale su na jahti. Barros je nosila jednodijelni bijeli badić s natpisom Bride, dok su djeveruše nosile crni s natpisom Bride Squad. Brazilski supermodel fotografiju je podijelila na Instagramu s opisom: ‘Najbolji dan u mom životu’. Kako su  se mladenci i gosti zabavljali na vjenčanju, pogledajte u nastavku.

https://www.instagram.com/p/BHkGQ4Eg8yM/ https://www.instagram.com/p/BHsQ9NQABUd/ https://www.instagram.com/p/BHubtWsj5CL/ https://www.instagram.com/p/BHpnpetDLuE/ https://www.instagram.com/p/BHpFe2hDkmZ/ https://www.instagram.com/p/BHomhUdg4DK/ https://www.instagram.com/p/BHoR12FhS4x/ https://www.instagram.com/p/BHm8xqkghbK/ https://www.instagram.com/p/BHp-bRtDrzi/ https://www.instagram.com/p/BHrtpJij1j0/ https://www.instagram.com/p/BHn4YPbAFKl/ https://www.instagram.com/p/BHrjMHrj2yh/ https://www.instagram.com/p/BHuRtlvgOMV/ https://www.instagram.com/p/BHorR1WAcAA/ https://www.instagram.com/p/BHrwcuPBgWi/


Autor: K.C.

Foto: Instagram