Zanimljivo prostorno rješenje u kojem je kupaonica zamišljena kao prostor za obiteljsko druženje.

Stan u rezidencijalnoj zgradi iz 1900. godine u španjolskom gradu Madridu poslužio je lokalnom studiju Husos kao inspiracija za jedno neočekivano rješenje. Naime, dizajneri su stvorili spa kupaonicu u kojoj centralni dio zauzimaju biljke odvojene transparentim pomičnim pregradama. Iako se prostor može koristiti samostalno, ideja je bila stvoriti mjesto koje se može transformirati u centar okupljanja, bilo da je riječ o zajedničkom doručku ili spa iskustvu. Iako većina ljudi neće imati dovoljno prostora za uvođenje ovakvih detalja, moramo priznati da biljke u kupaonici izgledaju odlično.

  Zašto nije pametno "kopirati" trendove u uređenju prostora s društvenih mreža?

bathyard-home-by-husos_dezeen_936_5 6 5 4 3 2