Postoje oni koji su manje i koji su više talentirani za kuhanje, ali bez obzira na razinu vještine, što smo stariji, privlače nas kvalitetniji kućanski aparati – još kada se uklapaju u estetiku prostora, našoj sreći nema kraja!

Možda niste prije razmišljali o novom dodatku za kuhinju, ali postoji velika šansa da ćete samo na to misliti kada vidite kako izgleda nova suradnja između Dolce&Gabbane i talijanskog proizvođača kućanskih aparata Smeg. Kolekcija pod nazivom “Sicily is My Love” inspirirana je rodnim krajem dizajnerskog dvojca, a uključivat će tostere, cjedila, aparat za kavu, blender, sokovnik, mikser, itd.

  IKEA-ina nova kolekcija SPÄNST sadržava i odjevne komade!

Naravno, svaki aparat dolazi u raznobojnom izdanju koje podsjeća na živahnu Siciliju tako da će se na njima naći motivi poput limuna, kaktusa, naranči, smokvi i trešnji. Kolekcija će se u prodaji pojaviti u listopadu, još nema riječi o cijenama, ali nadamo se da će ovi aparati biti dostupniji od ručno oslikanih frižidera koji su također bili produkt suradnje ova dva brenda (inače, cijena im je bila oko 34 tisuće dolara…).