Gooshter je priča o prostoru, vremenu i prirodi, o stvaranju ugođaja koji prati ritam obale od izlaska do zalaska sunca;  sunčanje i kupanje na plaži, odmor u cabani između borova, uživanje u koktelu i pogledu na more sa glavne terase…

Koncept novog kluba u okolici Splita odmah je osvojio ne samo goste hotela Le Méridien Lav, nego i brojne obožavatelje sunca, plaže i lude zabave koji su iz prve ruke odlučili iskusiti sve ono što je Gooshter Beach Club najavljivao. Sam naziv kluba, koji u sebi ujedinjuje gušte i lik sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva, obećavao je nešto novo i drugačije. Maštu je zagolicala i skrivena simbolika guštera, koji se u proljeće budi iz zimske hibernacije te od drevnih mitologija do današnjih dana označava početak novog životnog ciklusa, dolazak toplijih dana i buđenje prirode.

  Cafe Gymnasium - nova oaza u samom centru Zagreba

Reakcije prvih posjetitelja premašile su sva očekivanja! U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub svojoj publici je donio novo omiljeno mjesto za okupljanje i opuštanje koje će razgaliti svih pet osjetila. Za uređenje interijera zaslužan je arhitektonski studio Zarez iz Splita. Udarac u gong točno u podne označava početak dnevnog programa, u kojem se izmjenjuju dobro raspoloženi DJ, mirisi koji dopiru iz stanice za kuhanje na plaži te šampanjac i kokteli čiji okusi pomiču granice. Ovo ne treba čuditi jer su za koktele u Gooshteru zaduženi vrhunski koktel majstori, koji od svima omiljenih napitaka stvaraju posve novo iskustvo.

  Preslatke šalice za omiljene tople i hladne napitke

(Arhitektonski studio Zarez) Ideju za Gooshter beach club izgradili smo na želji da prenesemo gosta daleko od stresa i složenosti  suvremenog života i da mu pružimo “odmor unutar odmora”. Osnovni elementi dalmatinske obale: sunce, sjena, more, šljunak, kamen i borovi, stopljeni su međusobno u amalgam osjeta i ugodnih aktivnosti na prostorima plaže i borove šume, šetnice i terase.

Prostor bara osmišljen je kao sjenovito šumsko skrovište, sa nadstrešnicom od čelika i trstike koja slijedi tekuće forme terena i borova. Materijali su birani prema svojim ugodnim bojama i prirodnim teksturama. Drvo, kamen, trstika, konop, beton i čelik sučeljeni su iskreno, bez makeup-a  i prerušavanja, dok svaki od njih igra svoju ulogu najbolje što može. Postojeća borova stabla integrirana su u prostor kako bi ispunila svoju ulogu u pružanju sjene, boje, pokreta i mirisa.

  Još jedna bajkovita zagrebačka terasa stvorena za ispijanje gin-tonica!

Gooshter je priča o prostoru, vremenu i prirodi, o stvaranju ugođaja koji prati ritam obale od izlaska do zalaska sunca;  sunčanje i kupanje na plaži, odmor u cabani između borova, uživanje u koktelu i pogledu na more sa glavne terase…

Gooshter beach bar nudi prostor u kojem ćete biti svoji, na svoj način, kada vama to odgovara.

Uvjerite se u to i sami, navratite na novu It lokaciju na Jadranu!