Predmet koji je izazvao najviše pažnje!

Prošli tjedan u IKEA-u je stigla ograničena kolekcija OMEDELBAR, stvorenu u suradnji sa Beom Åkerlund, jednom od najpoznatijih svjetskih stilistica i dizajnerica kostima, koja je do sad radila s Madonnom, Beyoncé, Lady Gagom, Rihannom i mnogim drugim vrhunskim zvijezdama. Predmeti poput vaze u obliku staklenog šešira, jastučića u formi usnica i držača nakita koji slijede oblik ruke a napravljeni su tehnikom 3D-printa, čine OMEDELBAR kolekciju koja donosi sve što vam je potrebno za čuvanje i izlaganje odjeće, modnih dodataka, ali i isticanje osobnog stila.

  Lampice na kaktus, ananas, palme ili sladoled bit će savšen dodatak vašem balkonu

 

Pokretni ormar za odjeću

Kolekcija OMEDELBAR sadrži 35 proizvoda koji slave individualnost i kreativnost, a sudeći po društvenim mrežama jedan je predmet izazvao najviše pažnje. Riječ je o pokretnom ormaru u zlatnoj i crnoj boji koji se može nabaviti po cijeni od 929 kuna.

Osim zanimljvog ormara koji će na najlljepši način istaknuti omiljene komade odjeće i obuće, kolekcija sadržava i razne kutije te vješalice koje se bojama slažu sa stalkom za odjeću i koje će vam pomoći da kutak svog životnog prostora pretvorite u pravu malu fashion oazu…

  Detalji s kojima će balkoni i terase izgledati predivno