Tvrtka koja još 1925. godine izrađuje visokokvalitetne lonce i posude za kuhanje od emajliranog lijevanog željeza u žarkim i vedrim bojama svom popisu dodala je i boju koja će obilježiti 2018. godinu!

Renomirani francuski brend posuđa i kuhinjskih dodataka Le Creuset koji ima dugogodišnju tradiciju u izradi lijevanog metalnog posuđa vrhunske kvalitete ovaj se put inspirirao Ultra Violet nijansom koju je Pantone institut proglasio bojom godine. Provence, kako se linija posuđa naziva, osvanula je u nježnoj nijansi provansalskih polja lavande koja su ujedno i simbol francuske regije.

A post shared by Sur La Table (@surlatable) on

Kolekcija ovog luksuznog kitchenware brenda donosi sve ono što je jednoj kuhinji potrebno za savršeno funkcioniranje i to uz dozu romantike, nježnosti i šika. Morate priznati, uz ovakve dodatke čak bi i oni koji nisu skloni kuhanju vjerojatno okušali svoje šanse! Cijene u rasponu od 99 do 300 dolara možda su faktor koji bi vas mogao odvratiti od kupovine, ali Le Creuset glasi za jedne od najkvalitetnijih proizvođača posuđa i kuhinjskih dodataka na tržištu.

  Detalji s kojima će balkoni i terase izgledati predivno