Ove preslatke lampe uljepšat će vaš životni prostor i svima izmamiti osmijeh na lice…

Bez obzira na to koji stil njegujete u uređenju svoga doma, na neke detalje koji bi se najlakše mogli opisati kao preslatki većina neće ostati imuna. Uostalom, treba ponekad nagraditi i ono dijete koje se krije u svima nama. I tu bi savršeno mogao uskočiti brend A Little Lovely Company iza kojeg se kriju dizajnerice Judith de Ruijter i Nikki Hateley koje neke svakodnevne predmete i dekoracije za djecu pretvaraju u unikatne komade s kreativnim dodirom.

Neka vas činjenica da su njihovi proizvodi namijenjeni djeci, odnosno uređenjenu dječjih soba ne odvrati od kupovine jer doza zabave i neodoljivosti s kojima ovi predmeti dolaze dobar su izbor za sve koji svakodnevni život žele uljepšati sitnicama.

Kolekcija spomenutog brenda uključuje trenutno jako popularne lightboxove, neonska svjetla i ono najbolje – lampe u raznim oblicima i veličinama poput onih na oblake, zvijezde, srca, mjesec, itd. Neke od njih pogledajte u nastavku, a ako ih želite nabaviti zaputite se na stranicu Lafaboo gdje ih možete online naručiti te saznati u kojim se prodajnim mjestima u Hrvatskoj nalaze ako ih želite vidjeti uživo.

  Sniženi komadi iz H&M Home linije na koje vrijedi obratiti pažnju