Nakon odlično prihvaćenih mirisnih svijeća pakiranih u atraktivne limenke, kvalitetnih ručnika za kupaonicu i plažu, poznata hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec kreirala je proizvode za spavaću sobu.

Posteljina, prekrivači i kućni ogrtači novi su članovi dekorativne obitelji proizvoda za dom s njezinim potpisom. Posebna pozornost pridana je samim materijalima pa je tako svaki komad izrađen od visokokvalitetnog pamuka.

studio-9301

Mirjanino je mišljenje da dizajn spavaće sobe mora imati opuštajući efekt na vlasnike. Time se vodila i prilikom dizajniranja posteljine, a set s jastučnicama inspiriran je tradicionalnim posteljinama kakve su imale naše bake i krasi ih čipka koja daje dašak romantike vašem prostoru.

  Ovog ljeta biramo upečatljive ručnike za plažu

posteljina-6620

Dekorativni prekrivači izrađeni od najfinijih vlakana, s popularnim chevron uzorkom i sad već prepoznatljivim resama, koje krase i Mirjanine kupaonske ručnike učinit će svaku sofu ili krevet još primamljivijim, a upravo promjenom takvih detalja u stanu mijenjate cijeli dojam prostora. Prekrivači su dostupni u bež i tamnoplavoj boji.

studio-9100

Ako volite kućne ogrtače zaljubit ćete se u one s potpisom Mirjane Mikulec. Izrađeni su od pamuka, a uzorak tkanine inspiriran je traperom koji nikada ne izlazi iz mode.

Kako bi ambijent u spavaćoj sobi bio potpun, Mirjana je osmislila i novu liniju mirisnih svijeća pod nazivom Sfera mirisa okruglog su oblika i nadahnute prirodom, pa tako prva nosi naziv Kamen.

studio-9019

„Za liniju proizvoda koju potpisujem koristila sam samo  najkvalitetnije, prirodne materijale. Priroda mi je bila inspiracija i prilikom razvijanja nove linije mirisa, pa zato prva nosi naziv Kamen, a uskoro ćemo predstaviti i druge, isto tako inspirirane prirodnim materijalima ili pojavama.“ – ističe Mirjana Mikulec koja na ovome ne planira stati, pa tako, nakon asortimana za kupaonicu i spavaću sobu, planira osmisliti i liniju proizvoda za kuhinju.