Fotografije plaža na Instagramu nisu ništa novo, no američki fotograf Gray Malin na ovoj popularnoj društvenoj mreži donosi nešto posve drugačije.

Njegov rad na Instagramu prati gotovo 180 000 ljudi, a s prvim pogledom na njegov feed jasno nam je i zašto. Spektakularne slike plaža i bazena ulovljene iz ptičje perspektive prava su umjetnost. Fotografije iz zraka prikazuju plaže poput razigranih, šarenih pozadina za naš kompjutor ili ilustracija za neku slikovnicu. Malinova najpopularnija djela upravo su plaže, ali pred fotografskim objektivom često mu poziraju i životinje. U potrazi za dobrim kadrom umjetnik putuje diljem svijeta, a u nastavku pogledajte koje su nas to fotografije oduševile.

https://www.instagram.com/p/597HRfD5Q5/ https://www.instagram.com/p/6F_1Nhj5SX/ https://www.instagram.com/p/4KsjLAj5fS/ https://www.instagram.com/p/BGvI6NbD5f5/ https://www.instagram.com/p/BGSY2BfD5b5/ https://www.instagram.com/p/BE40h1dj5QO/ https://www.instagram.com/p/BEPEcsdj5Xl/ https://www.instagram.com/p/BEHjhWLj5fg/ https://www.instagram.com/p/BDT8kBVj5Xu/


Autor: K.C. Foto: Instagram