U studenom je Tester box, prvi hrvatski kozmetički pretplatnički model, svojim boxom na temu “Udomi me” pozvao korisnice i brendove na donacije hrane i financijskih sredstava za Azil Dumovec i Pravu šapu. U svakom boxu se tako našla kartica s 2D bar kodovima pomoću kojih su korisnice mogle donirati financijska sredstva za štićenike ove dvije ustanove za nezbrinute životinje. 

Donacijom se svakako istaknuo Tropi, brend hrane za pse i mačke, koji je donirao većinu hrane, ali i ostali brendovi s kojima Tester box surađuje (Mediforma, Avon, Uriage, Bahlen beauty, Zorya beauty) pokazali su veliko srce.

  Hrvatska dobiva sajam umjetnosti Art Zagreb

Na ovaj način nadolazeći hladni dani za pse i mace bez doma bit će malo podnošljiviji. Uz donacije, Tester box poziva na udomljenje životinja umjesto kupovine. “Ako razmišljate o udomljenju, nemojte više razmišljati. Udomite psa ili macu, pomozite im, pružite im zauvijek dom, a oni će vama pružiti puno ljubavi.” kaže Ivana Blažoti Mijoč, pokretačica Tester boxa.

“Ne želimo da udomljenje bude brzopleta odluka. To je briga koja traje idućih 10-15 godina i svi u obitelji se moraju složiti jer, ako nisu svi suglasni taj ljubimac će se ubrzo naći na ulici.” izjavila je Petra Bajan iz Dumovca.

  Pop Up Summer Garden u prekrasnoj šumi Tuškanac

“Ako udomite macu iz udruge, na njeno mjesto dolazi druga maca, pa spašavate dva, a ne jedan život.” napomenula je Kristina iz Prave Šape.