today-is-a-good-day

Beauty zajednica skupila pola tone hrane za pse i mace bez doma

U studenom je Tester box, prvi hrvatski kozmetički pretplatnički model, svojim boxom na temu “Udomi me” pozvao korisnice i brendove na donacije hrane i financijskih sredstava za Azil Dumovec i Pravu šapu. U svakom boxu se tako našla kartica s 2D bar kodovima pomoću kojih su korisnice mogle donirati financijska sredstva za štićenike ove dvije ustanove za nezbrinute životinje. 

Donacijom se svakako istaknuo Tropi, brend hrane za pse i mačke, koji je donirao većinu hrane, ali i ostali brendovi s kojima Tester box surađuje (Mediforma, Avon, Uriage, Bahlen beauty, Zorya beauty) pokazali su veliko srce.

Na ovaj način nadolazeći hladni dani za pse i mace bez doma bit će malo podnošljiviji. Uz donacije, Tester box poziva na udomljenje životinja umjesto kupovine. “Ako razmišljate o udomljenju, nemojte više razmišljati. Udomite psa ili macu, pomozite im, pružite im zauvijek dom, a oni će vama pružiti puno ljubavi.” kaže Ivana Blažoti Mijoč, pokretačica Tester boxa.

“Ne želimo da udomljenje bude brzopleta odluka. To je briga koja traje idućih 10-15 godina i svi u obitelji se moraju složiti jer, ako nisu svi suglasni taj ljubimac će se ubrzo naći na ulici.” izjavila je Petra Bajan iz Dumovca.

“Ako udomite macu iz udruge, na njeno mjesto dolazi druga maca, pa spašavate dva, a ne jedan život.” napomenula je Kristina iz Prave Šape.

LifestyleKulturaBeauty zajednica skupila pola tone hrane za pse i mace bez doma

Proljeće na velikom platnu – školski praznici i fenomenalni filmovi u Cinestaru!

Ovog proljeća uživajte u velikom rasponu filmova, udobno se smjestite ispred velikog platna i prepustite čarima sedme umjetnosti, evo i prijedloga. Noina Arka: Glazbena pustolovina (Noah's...

Gdje pronaći zanimljive diotprijske naočale koje se izdvajaju od svakodnevne ponude?

Na modnoj reviji u organizaciji Livision optike predstavljene su proljetne kolekcije naočala kultnih brendova Roger, vonBogen, Mad in Italy, V-design i Tree. Ovo događanje...

Ovog proljeća šišamo kosu: I to zbog voluminoznih Bardot šiški!

Brigitte Bardot bila je neosporna vladarica filmova 1960-ih, a njezina senzualnost učinila ju je najvećom glumačkom divom svijeta. Prepoznatljiva bujna plavuša imala je nekoliko...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram