BOA u Tvornici kulture slavi 35 godina od objave prvih albuma

Početak proljeća 2017. obilježit će veliki koncert BOE, kultnog artrock benda koji će u Tvornici kulture 25. ožujka proslaviti tri i pol desetljeća od objave prva dva albuma – eponimnog prvijenca te nezaboravnog „Ritma strasti“.

Upravo su ta dva studijska izdanja iznjedrila vrhunske, u vrijeme objave itekako provokativne pjesme kao što su „Milion, „Sela gore“, „Živjeti od mraka“, ali i plesne hitove poput „Jer ljubav je“ i  „Ljudožder“.

BOA,  nastala na temeljima koje su postavili velikani kao što su Genesis, DavidBowie, RoxyMusic i ostali, s koncertnim aktivnostima započela je davne 1979. godine, a 1981. u ograničenoj nakladi objavljuje svoj prvi, istoimeni album.

Stoga većina fanova, a i sami članovi benda predvođeni Mladenom Puljizom i Slavkom Remenarićem, kao godinu svog diskografskog početka smatra 1982., kad je objavljen i „Ritam strasti“, pravi dragulj hrvatske glazbene baštine. Iste godine BOA je na temelju glasovanja objavljenog u tadašnjem časopisu Džuboks dobila titulu najperspektivnijeg benda.

Uz naglasak na svoja prva dva albuma, BOA će 25. ožujka sa svojom vjernom publikom oživjeti i ostale slavne trenutke svoje bogate karijere među kojima su mega hitovi poput „Svi tvoji poljupci“ i „Tako lijepa“, pjesme koje su obilježile jednu cijelu generaciju ljubitelja dobre glazbe!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Tvornice kulture te na svim prodajnim mjestima u sustavu Entrio, kao i na pripadajućoj web stranici.  Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60, a na dan koncerta 80 kuna.

LifestyleKulturaBOA u Tvornici kulture slavi 35 godina od objave prvih albuma

Zara očajno predstavlja artikle na svojoj stranici i ova haljina je dokaz

Zara je u prošloj godini nemali broj puta završila na Instagramu i TikToku zbog neobičnih načina kako predstavlja odjeću na svojim stranicama. Opišimo to...

Nika Turković sprema se za najveći koncert karijere!

Kantautorica koja je obilježila domaću pop scenu 2023. albumom „11“ i singlom „Ima smisla“ trenutno je jedna od najemitiranijih u državi s pjesmom „Mogu...

Najljepše haljine ovog proljeća dolaze iz radionice Diane Viljevac

Diana Viljevac, dizajnerica bez čijih haljina žene više ne mogu zamisliti važne prigode i za ovu toplu sezonu pripremila je kolekciju koja plijeni pažnju...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram