Početak proljeća 2017. obilježit će veliki koncert BOE, kultnog artrock benda koji će u Tvornici kulture 25. ožujka proslaviti tri i pol desetljeća od objave prva dva albuma – eponimnog prvijenca te nezaboravnog „Ritma strasti“.

Upravo su ta dva studijska izdanja iznjedrila vrhunske, u vrijeme objave itekako provokativne pjesme kao što su „Milion, „Sela gore“, „Živjeti od mraka“, ali i plesne hitove poput „Jer ljubav je“ i  „Ljudožder“.

BOA,  nastala na temeljima koje su postavili velikani kao što su Genesis, DavidBowie, RoxyMusic i ostali, s koncertnim aktivnostima započela je davne 1979. godine, a 1981. u ograničenoj nakladi objavljuje svoj prvi, istoimeni album.

  Trešnjevački plac čeka potpuna transformacija

Stoga većina fanova, a i sami članovi benda predvođeni Mladenom Puljizom i Slavkom Remenarićem, kao godinu svog diskografskog početka smatra 1982., kad je objavljen i „Ritam strasti“, pravi dragulj hrvatske glazbene baštine. Iste godine BOA je na temelju glasovanja objavljenog u tadašnjem časopisu Džuboks dobila titulu najperspektivnijeg benda.

Uz naglasak na svoja prva dva albuma, BOA će 25. ožujka sa svojom vjernom publikom oživjeti i ostale slavne trenutke svoje bogate karijere među kojima su mega hitovi poput „Svi tvoji poljupci“ i „Tako lijepa“, pjesme koje su obilježile jednu cijelu generaciju ljubitelja dobre glazbe!

  Ostalo je još samo par dana do završetka kultnih Dvorišta, ovu lokaciju ne smijete preskočiti!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Tvornice kulture te na svim prodajnim mjestima u sustavu Entrio, kao i na pripadajućoj web stranici.  Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60, a na dan koncerta 80 kuna.