Johann Franck slavi 2. rođendan (i priprema brojna iznenađenja)!

Nekadašnje kultno okupljalište Zagrepčana i gostiju grada, Gradska kavana, prije dvije godine dobila je novi identitet i novo ime, ali je zadržala stari, prepoznatljiv šarm.

Kavana Johann Franck slavi svoj drugi rođendan! Informacija je to koja iznenadila mnoge jer je u rekordnom vremenu opravdala prefiks “kultno” koji joj je sam prostor nametnuo. Sve generacije, ali i turisti svakodnevni su posjetitelji koji se uvijek rado iznova vraćaju, a tome u prilog idu i impresivne brojke.

Naime, u samo dvije godine u prostoru Kavane Johann Franck ispilo se milijun i šest tisuća kava, a dnevno kroz Johann Franck prošeće i zadrži se na piću, plesnom podiju ili pak uživajući u delicijama restorana, koji je gastronomsku ponudu grada podigao na novu razinu, više od 1200 ljudi. Restoran Johann Franck tu tradiciju nastavlja uz novog chefa Stephena Pietersa iz Južnoafričke republike.

Nije dugo trebalo da mnogi partneri prepoznaju kvalitetu i suradnjom na obostrano zadovoljstvo, učine Johann Franck sinonimom za kvalitetu, vrhunsku uslugu i fantastičnu zabavu.

Johann Franck u posljednje dvije godine ugostio je i mnoga događanja koja je pratila cijela zemlja, a i šire poput akcije Zaklade Ana Rukavina “Želim život”  ili “Izborne noći” u prijenosu RTL televizije. Bilo je tu i mnogo promocija albuma poput onog proslavljenog dvojca “2Cellos”, knjiga poput one Danijele Martinović, ali i koncerata Marijana Bana, Novih Fosila, Frajli, Marka Tolje, Jinxa, grupe Detour, itd., koji će se ostaviti dugotrajne uspomene.

Kako bi išli u korak s vremenom, Johann Franck neprestano se razvija. Tako je ovih dana otvoren i wine bar “Glass & Bottle” s prekrasnom terasom u Cesarčevoj ulici, a sa svojim odanim posjetiteljima, ali i onim novima, koji su uvijek dobrodošli  Johann slavi svoj drugi rođendan. Slavlje će trajati čak četiri dana, od četvrtka do nedjelje.

Neno Belan & Fiumens otvorit će zabavu 11. svibnja uz hitove grupe Đavoli, dan kasnije posjetitelje očekuje GREATest GATSBY party uz burleska show najveće talijanske zvijezde Cleo Viper.

Na slavljeničkoj subotnjoj špici 13 svibnja svirat će Ljetno kino, dok će slavlje maestralno završiti u nedjelju 14. svibnja, uz koncert istinske dive Gabi Novak.

 

LifestyleKulturaJohann Franck slavi 2. rođendan (i priprema brojna iznenađenja)!

Počinje vladavina proljetnih mirisa iz L’Erbolaria

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. Cvjetni mirisi su jedna...

Omiljeni likovi ‘Oni’ Tisje Kljaković Braić dobivaju svoju izložbu!

Jedna od naših najpoznatijih likovnih umjetnica, Tisja Kljaković Braić, ovog travnja otvara svoju izložbu u Etnografskom muzeju, a bit će kompletno posvećena njezinim karikaturama...

U Hrvatsku stigao najveći hollywoodski hit: dermatolozi i nutricionisti oduševljeni suplementom koji usporava starenje

Svjetski poznati brend spermidineLIFE® napokon je stigao u Hrvatsku, a na predstavljanju u Zagrebu uživali su ugledni hrvatski dermatolozi, nutricionisti i farmaceuti. Autofagija – usporite process biološkog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram