Luka Nižetić u predstavi “Kako je Potjeh tražio istinu”

U ponedjeljak 13.11. u 20 sati u Tvornici kulture bit će održana premijera predstave Kako je Potjeh tražio istinu u produkciji Kazališta Hotel Bulić.

Režiju potpisuje Senka Bulić, a u predstavi glumi Luka Nižetić. Riječ je o jednoj od bajki iz ciklusa Priče iz davnine kojima je Mažuranićeva stekla svjetsku slavu. U uzbudljivom  glazbeno dramskom putovanju saznajemo što je Potjehova istina.

Nakon uspješne Šume Striborove koju je također režirala u vlastitoj produkciji Senka Bulić nastavlja istraživanje opusa Ivane Brlić Mažuranić  radom na tekstu Kako je Potjeh tražio istinu, inspirativnom bajkom koja se bavi problemima istine, iskupljenja, grijeha, dobra i zla. Pisan uzbudljivim stilom, oslonjen na fantastičnu mitologiju još je jedan od tekstova koji Mažuranićevu zasluženo uspoređuju s Andersenom i Tolkienom.

LifestyleKulturaLuka Nižetić u predstavi "Kako je Potjeh tražio istinu"

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram