today-is-a-good-day

Mnošto zabave i puno iznenađenja na Novom adventu kod MSU-a!

U petak, 2.prosinca, s početkom u 19 sati, svečano će se otvoriti Novi advent, događaj koji će na plato Muzeja suvremene umjetnosti donijeti duh Božića i oživjeti blagdansku ponudu Novog Zagreba.

Mnoštvo dobre zabave, puno iznenađenja za sve posjetitelje i vrhunska gastronomska priča sigurno će privući stanovnike Novog Zagreba da istraže što se sve skriva u kućicama Novog adventa i pronađu dio blagdanske čarolije ispred Muzeja suvremene umjetnosti. Sve počinje velikim koncertom Joe Panda & Da Banda banda koji bi već prvi dan trebao donijeti nezaboravnu atmosferu i pokazati kakva zabava i provod očekuju sve koji posjete ovu lijepu i bogatu blagdansku manifestaciju.

novi-advent

Bježeći od prosječnosti i uobičajene blagdanske ponude u kojoj dominiraju kobasice i fritule, na Novom adventu će posjetitelje čekati nešto drugačije i izazovnije gastronomske poslastice. Zato će svi koji dođu imati priliku po prvi put u hrvatskoj probati neodoljive Milka muffine i tople kekse, uživati u čarobnim okusima germ knedli, slatkim i slanim štruklama, uštipcima, odličnom pivu, toplim koktelima, bunceku, krvavicama, mirisnom gulašu, hamburgerima, ruskim krumpirima i neopisivo dobrim juhama.

Uz dobru hranu, Novi advent obilježit će i dobra zabava i to svake noći, pa će na svoji doći i svi ljubitelji dobrih i provjerenih urbanih ritmova. Jer svaki dan od 18.00 do 23.00 sata glazbena pozornica bit će povjerena vrhunskim DJ-ima, dok će svakog petka u večernjim satima na velikoj glazbenoj pozornici zasvirati poznati i manje poznati glazbeni sastavi. Pa tko voli nek izvoli.

Kako je vrijeme darivanja i Novi advent priprema mnoge nagradne igre, kulinarske radionice i još puno toga što će ih tijekom prosinca činiti drugačijim od drugih. Za potpunu sliku pobrinut će se i izlagači koji će nudity sve za blagdansko uređenje doma: lampice, dizajnerske blagdanske ukrase, poklone za najmlađe te kvalitetne plišane igračke. Odbrojavanje je počelo, još su dva dana do prvog, nema sumnje zanimljivog i izazovnog Novog advent.

Organizatori također pozivaju sve da se pridruže najvećem adventskom izazovu „The Mannequin Challenge“, druženje s košarkašima iz kluba Cedevita i još nizu iznenađenja koja donosi prva noć Novog advent. Pridružite se ovom viralnom izazovu i podržite Zagreb u obrani titule najboljeg božićnog sajma u Europi za 2017. godinu!

LifestyleKulturaMnošto zabave i puno iznenađenja na Novom adventu kod MSU-a!

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Ovog proljeća šišamo kosu: I to zbog voluminoznih Bardot šiški!

Brigitte Bardot bila je neosporna vladarica filmova 1960-ih, a njezina senzualnost učinila ju je najvećom glumačkom divom svijeta. Prepoznatljiva bujna plavuša imala je nekoliko...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram