Nastup karijere Vlatka Štampara koji neće propustiti ljubitelji vrhunskog humora

Nakon dvije godine rasprodanih showova u Zagrebu poznati međimurski komičar Vlatko Štampar najavljuje veliki nastup karijere Stand up comedy special pod nazivom „Fala kaj ste došli“, koji će se održati 22.9.2018. u KD Vatroslav Lisinski, koji njegovi pratitelji već nazivaju rujanskim praznikom smijeha.

Mnogobrojne Vlatkove pratitelje i ljubitelje njegovog humora na velikom nastupu povodom 10 godina karijere očekuje, kako bi on rekao: „Ultimativni best of karijere. Jedina stvar koju garantiramo – smijat ćete se 2 sata. Ništa više, ništa manje.“ Kada to Vlatko kaže znamo da nas očekuje žestoka stand up comedy večer uz najbolje fore iz svakog od njegovih rasprodanih showova Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost kao i one nove kojima će oduševiti mnogobrojnu publiku.

Za nastup karijere prodaja ulaznica se već zahuktala a sudeći po dosadašnjem interesu za Vlatkove nastupe ne sumnjamo da će se i za rujan će se tražiti karta više, čemu i svjedoči skoro pola rasprodane dvorane više od 2 mjeseca prije nastupa.

Vlatko Štampar već više od 10 godina nasmijava publiku na nastupima u cijeloj regiji koji se mogu opisati kao ventil, pipa sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Ovaj međimurski arhitekt i komičar i u drugoj grani umjetnosti “ima žicu” koja humor i arhitekturu spaja u vizualnu umjetnost crteža.

U dosadašnjoj karijeri Vlatko ima 3 različita stand up comedy show-a u trajanju od 120 min.: Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost, čiji nastupi su najčešće rasprodani sa željom onih koji do svojeg mjesta nisu uspjeli, za novim ponovljenim datumima nastupa. Njegove društvene mreže osim zbog informacija o aktualnim nastupima, prati i zbog aktualnih fora, statusa, slika i videa, više od 40.000 pratitelja.

LifestyleKulturaNastup karijere Vlatka Štampara koji neće propustiti ljubitelji vrhunskog humora

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram