Radionica: Svaki brk ima svoju priču!

Udruga Mogu sve u sklopu projekta Puna šaka brade, 5. studenog u 11h održat će radionicu za djecu s teškoćama u razvoju u prostorima Etnografskog muzeja u Zagrebu. Radionicu će voditi mlada kreativna djevojka Tea Novosel.

Djeca, a ni odrasli, često nemaju priliku svoje vrijeme provesti u muzejima jer većina nije prilagođena osobama s invaliditetom zbog godina izgradnje, a do danas se infrastruktura još nije potpuno prilagodila osobama s invaliditetom.

Stoga su Puna šaka brade i Etnografski muzej odlučili napraviti iskorak u suradnji s udrugom Mogu sve kako bi djeci pružili zabavu u muzeju, a odraslima vrijeme opuštanja, razmjenjivanje iskustva te posjet muzeju.

Cilj radionice, gdje je naglasak na mlađoj populaciju i djeci, je inkluzija osoba s invaliditetom u društvo. Radionicu s djecom s teškoćama u razvoju vodit će Tea Novosel, djevojka koja izrađuje nakit. Kako bi sadržaj prilagodili temi projekta Puna šaka brade, djeca će bojati i ukrašavati razne ukrase i nakit u istom stilu.

Radionica će se održati u subotu, 5. studenog od 11h do 12h u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14. Povedite svoje najmilije, klince i klinceze, obitelj i/ili prijatelje, dođite, zabavite se te oslobodite svoju kreativnost. Najvažnije od svega, dođite i sudjelujte u inkluziji osoba s invaliditetom u društvo!

LifestyleKulturaRadionica: Svaki brk ima svoju priču!

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram