today-is-a-good-day

“Rooftop party” na krovu Muzeja za suvremenu umjetnost

Ovog puta pod istim nazivnikom naći će se “umjetnost, zalazak sunca, krov, muzej, zvijezde, party, hip-hop & bbq”.

Po uzoru na rooftop partyje u New Yorku i Londonu, RNB Confusion crew sve će Zagrepčane u subotu 20. svibnja odvesti na Open Air krov Muzeja suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17). Prošlogodišnji RNB Confusion RoofTop Picnic Party pokrenuo je trend dnevnih partyja u Zagrebu pa će tako svi fanovi na Picnic vol.2 partyju krenuti plesati već od 16h u ritmu zagrebačkih dj perjanica Rea, Sheko & Zrna. Zbog što boljeg dnevnog ugođaja te plesa uz zalazak sunca RNB Confusion strogo savjetuje najkasniji dolazak na krov MSU-a do 18:30h.

Kako bi osjetili potpuni duh New Yorka, svi gurmani moći će uživati u čarobnom zalogaju StreetFood BBQ-a svježe otvorenog 50 A Burger & Champagne Bar (Europski Trg, Zagreb).

Za sve kojima ovih 8 sati neće biti dovoljno da rasplešu svoje bokove na svježe R&B i Hip-Hop ritmove, pripremljen je i noćni After Party od 00h u Johann Francku koji će trajati do jutarnjih sati.

Posljednji kontigent ulaznica po cijeni od 70kn dostupan je u sustavu Entrio.hr

 

LifestyleKultura"Rooftop party" na krovu Muzeja za suvremenu umjetnost

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram