today-is-a-good-day

“Ženska priča” donosi inspirativne i zanimljive priče o putovanjima

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 19. ožujka ugostit će prave znalce na temu putovanja: Rianu Petanjek, Borisa Veličana, Vedrana Mlikotu i Ivu Mihalić Krčmar iz Putoholičara.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu putovanja. Bit će zanimljivo poslušati voditeljicu emisije Coolturist Rianu Petanjek, koja je sama na motoru Harley Davidson prešla cestu Route 66 od Chicaga do Los Angelesa.

Boris Veličan je najviše poznat javnosti po svojim pješačkim pohodima od Rusije do Francuske te od Zagreba do Sahare, a u lipnju planira otići do Crnog mora, ni manje ni više nego na – konjima.

Kako je na vrhu svijeta saznat ćemo od glumca i poznatog „Vlaja s Himalaje“ Vedrana Mlikote, dok će Iva Mihalić Krčmar pričati o putopisnim iskustvima dvojca Putoholičari.

Foto Tena Semijalac

 

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  19. ožujka 2019 godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com

LifestyleKultura"Ženska priča" donosi inspirativne i zanimljive priče o putovanjima

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram