Dalmacija je dobila novo lounge mjesto koje će vas razvesliti u toplim ljetnim danima. Putujte osjećajima kroz predivnu lokaciju novog Makarana beach kluba koji se smjestio na prekrasnoj plaži u srcu Makarske rivijere s veličanstvenim pogledom na Jadransko more.  

Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.

MAKARANA 8

Savršeno mjesto za upoznavanje novih zanimljivih ljudi uz mediteranske mirise te zvuk ponajboljih stranih i domaćih DJ-a Makaranu čine ultimativnim mjestom ljetnog provoda. Središnji bar prepun je osvježavajućih ljetnih napitaka koji će rashladiti vruće ljetne dane. S pojavom zalaska sunca Makarana se pretvara u najljepše ljetno ruho spremno za vrhunske zabave uz gostovanja vrhunskih DJ-a.

Makarana_interijer-56 Makarana_interijer-18 MAKARANA 7 (1) MAKARANA 4 MAKARANA 3 MAKARANA 2 MAKARANA 1


Autor: Jolie.hr

Foto: PR