Popularni splitski bend dolazi u Zagreb, zapaliti krov MSU-a i po običaju održati još jedan u nizu svojih nezaboravnih koncerata u kojem dominiraju odlična svirka i vrhunska atmosfera

Krov Muzeja suvremene umjetnosti će 16. srpnja s početkom u 21 sat, početi odzvanjati prepoznatljivim TBF ritmovima te se ponovo potvrditi kao mjesto s najboljim koncertima tijekom ljeta. Nema sumnje da će se članovi popularnog splitskog glazbenog sastava predstaviti u najboljem svjetlu i sa svojim glazbenim hitovima razgaliti i oduševiti zagrebačku publiku i zadržati dobru atmosferu koja prati projekt Ljeto u MSU.

Mladen Badovinac, Aleksandar Saša Antić i ostali članovi benda na svojim koncertima uvijek pronađu posebnu energiju koju uspješno prenesu na publiku, a njihovi hitovi na ovakvim mjestima uvijek dobiju posebnu dozu šarma. Zato će subota biti rezervirana za hip/hop ritmove, ali i velike glazbene uspješnice kao što su: Uvik kontra, Alle gut, Odjeb je lansiran, Smak svita, Pozitivan stav i još niz pjesama koje su obilježile uspješnu karijeru benda.

Ulaznice, će se kao i za sve dosadašnje koncerte moći kupiti na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima ili na bilo kojoj od 105 benzinskih crpki Petrola. Svaka ulaznica znači i film na dan koncerta u art kinu Metropolis, te posjet izložbi “Divlji zapad. Povijest neoavangarde Wroclawa”.


Autor: Jolie.hr

Foto: PR