Saznajte sve o modelu Vespampère…

Kultno prijevozno sredstvo u koje smo se prvi put zaljubili kada su se Audrey Hepburn i Gregory Peck provozali slavnim skuterom u filmu “Praznik u Rimu”, dobilo je odličan i moderan makeover. Koristeći siluetu Vespe, talijanski dizajner Giulio Iacchetti osmislio je model Vespampère u potpunosti prilagođen ugodnoj gradskoj vožnji s laganom formom u kojoj je uklonjeno sve što je bilo višak u procesu dizajniranja.

@a.visualization

 

Nova i minimalitička verzija Vespe ima električni motor koji ne zauzima previše mjesta pa je tako i nestala potreba za bočnim štitnicima. Umjesto kontrolne ploče nalazi se poseban odjeljak za vaš pametni telefon uz pomoć kojeg pristupate svim kontrolama poput brzinometra, svjetla, razine goriva, itd., i to sve uz pomoć posebne aplikacije i WiFi veze. Za one koji su se zabrinuli da bi to moglo isprazniti bateriju mobitela, nema straha – mobitel se puni preko električnog sustava samog vozila te je zaštićen od vremenskih nepogoda prozirnim poklopcem. Model je zadržao klasičan kružni dizajn prednjeg svjetla, a novi dizajn kočnica u idealnoj je harmoniji sa ručkama na upravljaču.

  Šest beskorisnih ali užasno zabavnih stranica na Internetu koje morate posjetiti

 

U nastavku pogledajte fotografije modela koji savršeno spaja talijanski dizajn i moderni duh, i priznajte nam, zar se ne biste voljeli provozati na ovoj Vespi?