Znate li tko vam je najbolji prijatelj na Facebooku i je li to ona osoba s kojom najviše komunicirate? 🙂

Sigurno svakodnevno komunicirate putem društvenih mreža, a jedna od njih ih je i Facebook. Jeste li se ikad zapitali s kim najviše, a s kim najmanje komunicirate? Donosimo vam način kako to provjeriti.

Dakle, krećemo! 1. Za početak – logirajte se u vaš Facebook profil 🙂 2. Kada ste na svom wallu, pritisnite CTRL+U na tipkovnici ili mišem desni klik pogledaj izvor stranice (view page source). page-spurce 3. Zatim pritisnite CTRL+F, otvorit će vam se traka za upis pojmova (pojavit će se na vrhu desno ili na dnu stranice, ovisno o browseru koji koristite). CRTL+F 4. Upišite InitialChatFriendsList, označit će vam automatski gdje se nalazi. initialchatfriendlist

5. Zatim nakon ,[],{groups:[],list:, vidjet ćete brojeve, kopirajte broj do povlake i kopirajte ga u URL Facebooka, otvorit će vam profil s kojim ste posljednim kontaktirali. Svaki broj koji kopirate pokazat će vam profil osobe s kojom ste komunicirali, a poredani su redoslijedom ovisno o intenzitetu interakcije vas i te osobe. Ovo vrijedi i za izbrisane komunikacije.

oznaka


  Autor: pt-security.com.hr Foto: facebook