Dboxx koncept store, nakon odlične suradnje s mladim hrvatskim dizajnerima kroz svoj natječaj uz podršku žirija koji su činili naša najpoznatija dizajnerica Aleksandra Dojčinović, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i svjetski priznati arhitekt Ante Vrban, izabrao je sedam finalista koji su se svojim iznimnim talentom istaknuli iz mnoštva pristiglih prijava: Radiona, Woo colours, Sonja Jug , ExxE.bags, Slaven Grande , Lucija Vrcić i Čehla.

Ovi mladi umjetnici svoju ljubav prema modi, slikarstvu, dizajnu i umjetnosti pretvorili su u posao. Upravo Dboxx je jednom od njih odlučio pružiti priliku da svoj dizajn izloži u prostorijama ovog modernog concept store-a, uz bok već dobro poznatim hrvatskim kreativcima poput Mara D, LKB, Kragrlica i mnogih drugih.  Glasovanje se odvijalo putem društvenih mreža, gdje su svi mogli podržati svog favorita i omogućiti mu pobjedu. Kroz tijesno glasovanje prvog Dboxx projekta ”Vojska kreativaca” najviše glasova dobila je Radiona – brend koji su stvorile akademska slikarica, Maja Cipek i magistra kostimografije, Mirela Noršić.

  Ana Maria Ricov ima jednu od najljepših kolekcija za proljeće
Lucija Vrcić
Lucija Vrcić

Što se tiče smjera u kojem idemo i što sve izrađujemo, tu ne volimo postavljati granice, volimo učiti uvijek nešto novo pa se tako proizvodi Radione, kao i mi same, mijenjaju s našim novim spoznajama.“ izjavile su ove kreativke kojima ne nedostaje ni volje ni ideja. Osim Radione, veliku podršku tokom glasovanja imale su i Talya design & ExxE.bags, koje su također dobile priliku svoje radove izložiti u Dboxx-u.

Woo colours
Woo colours

Ukoliko želite uživo pogledati radove talentiranih pobjednika ovog kreativnog natječaja posjetite Dboxx, na adresi Petrinjska 85. Isto tako, razgledati se mogu i kreacije drugih hrvatskih dizajnera uz koje ćete moći obnoviti svoju garderobu i uživati u ljetnim provodima.

  Popularna i dugoočekivana kolekcija Pumica s mašnom napokon u Hrvatskoj

Talya design
Talya design
Slaven Cvitanović
Slaven Cvitanović
Radiona-pobjednice
Radiona-pobjednice
ExxE.bags
ExxE.bags
Čehla
Čehla
Andriana Gazić, Miro Ćuro, Azra Kmetaš
Andriana Gazić, Miro Ćuro, Azra Kmetaš


Autor: Jolie.hr

Foto: PR