Carrie Bradshaw pratili smo kroz svako ljubavno razočarenje, svaki kupljeni par novih Manolo Blahnik cipela i svaki povratak Faci.

“Seks i grad” televizijski je hit koji je proslavio Sarah Jessicu Parker, Kim Catrall, Kristin Davis i Cynthiju Nixon, a nas prikovao za male ekrane i zauvijek nam se uvukao u srca. Kostimografkinja Patricia Field zaslužna je za stylinge likova koji su preokrenuli naglavačke dotadašnja modna pravila, a žene diljem svijeta potaknula je da budu što hrabrije u svome modnom izričaju. Svi se sjećamo najavne špice i Carrie u genijalnoj rozoj tutu haljini, no kroz šest sezona svjedočili smo raznim kombinacijama, onim odličnim i onim nešto… manje. Dizajnerica Chelsea Fairless i režiserka Lauren Garroni pokrenule su Instagram profil @everyoutfitonsatc koji dokumentira sve odjevne kombinacije ove kultne serije. Profil pokrenut prije mjesec dana vrtoglavo brzo privlači ljubitelje SATC-a i sada već broji gotovo 100 000 pratitelja. Stylinge koje smo obožavale, mrzile ili su nas samo dobro nasmijali, pogledajte u nastavku.

https://www.instagram.com/p/BHDoKRgjpOV/ https://www.instagram.com/p/BHAzJh0l5hs/ https://www.instagram.com/p/BHubuE0j1XK/ https://www.instagram.com/p/BHfxS2QDwE4/ https://www.instagram.com/p/BHfCEksjY13/   https://www.instagram.com/p/BHXa0H3DMyN/ https://www.instagram.com/p/BHU5Ra8DOl3/ https://www.instagram.com/p/BHK5T8wjWpW/ https://www.instagram.com/p/BHATpZbF5oy/


Autor: K.C.

Foto: Instagram