Jučer su u zagrebački trgovački centar City Center One West pohrlili mnogobrojni obožavatelji pjevačice Maje Šuput i modnog brenda Ipanema i to na promociju Majine vlastite linije japanki Showgirl Fashion Skin.

Tijekom promocije i druženja, Maja Šuput je brojne posjetitelje nagradila posterima, autogramima, ali i Showgirl japankama koje je svjetski brend Ipanema kreirao posebno za nju i koje su već sada pravi ljetni hit u Hrvatskoj.

Maja Suput - Showgirl Fashion Skin (5)

«Ponosna sam što nosim titulu ambasadorice brenda Ipanema te što imam priliku promovirati liniju kreiranu posebno za mene koja je lansirana istovremeno s mojim albumom Showgirl. Posebno mi je zadovoljstvo družiti se s mojim obožavateljima i nagraditi ih za potporu koju mi pružaju», rekla je Maja Šuput na jučerašnjoj promociji.

Maja Suput - Showgirl Fashion Skin

Maja je plijenila pozornost u vatreno crvenoj haljini Stelle McCartney modela “Cassie”, a iako smo je naviknuli viđati u oskudnijim izdanjima, moramo priznati, i ovaj tip stylinga Maji odlično pristaje.

Maja Suput - Showgirl Fashion Skin (4)

Napomenimo da atraktivan model Ipanema Showgirl Fashion Skin by Maja Šuput dolazi u 4 ljetne boje; plavoj, zlatnoj, roza i crnoj te ujedno nosi ime Majinog novog albuma, a kupovinom ovih japanki svaki kupac donira 5 kn Udruzi Krijesnica i tako pomaže djecu oboljelu od malignih bolesti i njihove obitelji.


Autor: Jolie.hr

Foto: PR