Novi brand na domaćoj modnoj sceni, svojom će vas ženstvenošću i elegancijom osvojiti na prvu.

Brand Lamarpe kreirale su dvije mlade poduzetnice, zaljubljenice u profinjenost, eleganciju i jednostavnost. Spojila ih je ljubav prema modi i lijepom odijevanju, koje ističe ženstvenost. Sebe opisuju kao “klasičarke” koje najviše vole strukirane krojeve i čiste linije koje naglašavaju žensku siluetu. Ideja je nastala spontano nakon što su dvije žene sjele na kavu te zaključile da sve one haljine koje bi mogle obući i nositi, mogu kreirati i same.

  Unikatne narukvice savršen su ljetni modni dodatak

Prva Lamarpe kolekcija za sezonu jesen/zima lansirana je u studenom ove godine, gdje su dizajnerice spojile nepogrešivu klasiku bijele, crne i bordo boje, a jedan od ključnih materijala kolekcije je čipka, koja se ujedno pojavljuje i u ulozi glavnog detalja. Čini ju sedam modela haljina i  kombinezon, s pažljivo biranim detaljima i teksturama koje pružaju maksimalnu udobnost i praktičnost.

Kolekcija je najavljena kampanjom koja je snimljena u poznatom hrvatskom dvorcu čiji ambijent donosi dašak bezvremenske elegancije,baš kao i Lamarpe modeli. Neki od modela osmišljeni su kao višenamjenski te se mogu nositi u svečanim i poslovnim prigodama, a ono čime se dizajnerice ponose jest upravo to što je svaki model rađen ručno s puno ljubavi i pažnje te da je svaki proizveden u Hrvatskoj.

  Hrvatski brand nakita Grubić Design za 30. godišnjicu rada otvorio splitsku adresu vrhunskog dizajna 

Dizajnerice vjeruju kako će se kolekcija posebno svidjeti ženama, koje vole jednostavne, ženstvene i elegantne krojeve haljina, zanimljive detalje, kvalitetne materijale i unikatnost.

Sve o ovom novom brandu možete saznati na službenoj stranici ovdje, a ono što nas posebno veseli jest vijest da dizajnerice rade na novoj kolekciji i spremaju reviju, dugoročni planovi i ciljevi svakako podrazumijevaju predstavljanje na inozemnom/stranom tržištu.