Treniranje u parovima idealna je opcija za sve koji se bore s motivacijom

Jolie

Fitness

Treniranje u parovima idealna je opcija za sve koji se bore s motivacijom

Treniranje u parovima idealna je opcija za sve koji se bore s motivacijom

Prvi tjedan Debele oklade je iza nas.

Nedavno smo najavili da zagrebački klub Ludilo uskoro kreće sa svojim programom Debela oklada koji je tijekom godina izazvao veliki interes svih onih koji imaju problema s motivacijom kada je redovita tjelovježba u pitanju. Spomenuti fitness program specifičan je po tome što se na njega prijavljujete zajedno s prijateljicom ili prijateljem (ali ne brinite, oni vam nađu partnera ako ga nemate), traje tri mjeseca neograničenih treninga, a treninzi se održavaju šest dana u tjednu (birate ih kako vam odgovara!).

Prvi tjedan Debele oklade je iza nas, a mi smo upitali trenere kako je prošao i što je to toliko posebno u vježbanju u paru. “36 ljudi je prijavljeno, u parovima se bore za pobjedu i najbolji rezultat. Zašto u parovima? Zato što tako manje odustaju, bodre se međusobno i tješe kada im je teško, podupiru se kad je najteže, a vesele se skupa svakom pomaku. Kada skupa izgube kilograme, ili dobiju kilograme (ovisi na kojem su programu i sto im je cilj) onda se grle, vesele, skaču, a mi ih bodrimo da i dalje nastave tako i sigurnim korakom idu prema pobjedi”, otkrila nam je Nina, jedna od trenerica.

Ove godine veliki je poticaj vježbačima  i bogat nagradni fond; klub daruje tri mjeseca besplatne članarine, Polleo sport, Dukat i Aurelia tjestenine daruju odlične poklon pakete, a tu je i Shooster sa poklon bonovima od 500 kn i Ginger sushi s neograničenim količinama sushija!

No, dovoljna nagrada će biti i fizička sprema i bolja linija koja će se neminovno pojaviti nakon tri mjeseca treninga po ovom programu. “Ono što je najbitnije jest da ste nadjačali sami sebe, da ste bili uporni, niste odustali i napravili ste promjene na vlastitom tijelu. Smanjili ste bolove, postali ste pokretni, lakše se popnete na 5. kat ili potrčite za djetetom, psom, tramvajem, možda i za nekom curom ili dečkom koji vam se svidi. I ne odustajte, nastavite se kretati jer to činite zbog sebe, zbog svog zdravlja, a fiziči izgled je samo nagrada”, poručili su iz fitness kluba Ludilo te pozvali sve da ih prate na Facebook stranici gdje će svaki tjedan uživo dijeliti videa svojih treninga!

 Neodoljivi traper komadi za proljetne dane
Magnolija – kraljica proljeća
Odavno je nismo vidjeli u medijima… Leona Paraminski izgleda divno bez filtera i Photoshopa
Zlatni nakit sa školjkama i biserima obilježit će proljeće i ljeto
Rihanna je napravila tekući shimmer za tijelo koji će kožu obojati zlatno
Prvi zagrebački koncert Matije Cveka ne želite propustiti!
Revije muške mode pod budnim okom brojnih poznatih muškaraca
Najljepše torbice za svaki dan iz aktualne ponude high street brendova
Idealan puder za sve koji traže cjelodnevnu i nadogradivu prekrivnu moć
Romantični i chic komadi u novoj kolekciji Roberta Severa

Pročitajte


<
Jolie preporuka