Baby Center donosi sve što vam je potrebno za ugodno i zabavno ljeto!

Znate i sami, kada počnete sastavljati popis što vam sve treba na idućem putovanju na godišnji, mislite da nema kraja i da nikako sve što ste zapisali neće stati u vaš automobil.

Svjesni da se ne navikavaju sva djeca jednako na promjene, roditelji posežu za svim i svačim u nadi da će to djetetu olakšati promjenu. Od igračaka do omiljene posteljine, roditelji moraju voditi brigu o još mnogo stvari.

Kako bi roditeljima olakšao pripreme, Baby Center je odlučio u osvježiti svoju internet trgovinu rubrikom Sve za ljeto. Tako jednim klikom možete odabrati sve što će vam trebati na plaži, uz jezero ili u vrtu. Dostava za narudžbe iznad 500 kn je besplatna te još uvijek traje akcija za članove kluba – besplatni ručnik za plažu.

Tu su laka i prenosiva kišobran kolica, prijenosni krevetići, suncobrani ili sjenila za ugodniju vožnju u automobilu. Za more i bazen, za vaše male sportaše ili manekene, sve je tu, pa i repelenti i sredstva za zaštitu od sunca i dezinfekciju. U Baby Center trgovinama pronađite i kantice, lopatice i veliki izbor ostalih rekvizita koji će pomoći zaigrati vaše dijete na pijesku.

Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

FotoPR
Zdravlje Jolie mama Baby Center donosi sve što vam je potrebno za ugodno i zabavno...

Facebook

84,837ObožavateljiLajkaj

instagram