BeSafe Hrvatska pokrenuo zanimljivu promociju!

Jolie

Jolie mama

BeSafe Hrvatska pokrenuo zanimljivu promociju!

BeSafe Hrvatska pokrenuo zanimljivu promociju!

Putovanja s djecom avantura su sama po sebi, bez obzira na to kamo idete i na koliko. Sjećanja su uspomene koje nam nitko ne može uzeti niti umanjiti, reći će oni koji vole putovati. U dječjem spomenaru takva sjećanja neće biti tek tragovi, već cijela jedna živuća bajka!

BeSafe Hrvatska, vodeći europski proizvođač autosjedalica pokreće zanimljivu promociju. U ovo ljetno vrijeme planiranja putovanja i obiteljskih izleta, žele potaknuti roditelje da putovanja s djecom nisu komplicirana – već iznimno zabavna i poticajna. U suradnji s novootvorenim kompleksom Plava Laguna Park Resort u Poreču žele nagraditi zabavne trenutke putovanja, ali i sigurnu vožnju od najmanjeg uzrasta.

Sve što roditelji moraju napraviti jest pokazati zanimljiva mjesta koja su otkrili svojoj djeci ili avanture koje su zajedno prošli putujući uz #besafenaputu te tako osvojiti obiteljski vikend na moru! Sigurnost djeteta svakom je roditelju na prvom mjestu, zato je važno ne zanemariti sigurnost djeteta u prometu. Tvrtka BeSafe razvija autosjedalice već više od 50 godina i, unatoč tomu što se puno toga promijenilo, fokus je uvijek isti – sigurnost djece u prometu.

Obiteljski Hotel Park smješten je nadomak Poreča, usred zelenih parkova i tik do teniskih terena. Prostrane sobe s balkonima moderno uređene mame svojim komforom. U family sobama ili suitevima uživat ćete u bezbrižnom odmoru nakon cjelodnevnih uzbuđenja koja nudi ovaj novi porečki resort.

Glavna nagrada je 3 noćenja u Park Resortu u Poreču za 2 odrasle osobe + 2 djece. Gosti bi mogli birati vrstu smještaja jer u Resortu se nude ville, hotel i apartmani, ali sve po prethodnoj najavi odnosno prema raspoloživosti za tražene termine. Uz glavnu nagadu, imate priliku osvojiti tjednu nagradu: BeSafe paket za ugodnu vožnju.

  Francuska imena koja možete “ukrasti” za svoju bebu

Natječaj se održava na Facebook stranici BeSafe u razdoblju od objave natječaja 6. srpnja do 3. kolovoza 2018. do 23:59 sati. Ispod Facebook objave u komentar stavite 1 fotografiju svoje obitelji na putovanju. Natječaj će se sastojati od 4 kruga u kojima će se prikupljati fotografije.

Svaki tjedan jednan pobjednik će osvojiti BeSafe paket za ugodnu vožnju. Na kraju natječaja, po isteku 4 tjedna, davatelji nagrade odabrat će jednog ukupnog pobjednika koji će osvojiti glavnu nagradu – 3 noćenja u novootvorenom Plava Laguna Park Resortu u Poreču za četveročlanu obitelj. Više o natječaju pročitajte u Pravilima natječaja “#besafenaputu”: http://bit.ly/besafenaputu.

Poreč se razvio u turističku destinaciju iz snova. Za to je zaslužan sretan spoj prirodnih ljepota, bogate kulturne baštine te poduzetnih i vrijednih ljudi koji su svoju viziju znali pretočiti u stvarnost. Hoteli, apartmani i autokampovi različitih kategorija oblikovani su i opremljeni za pružanje idealnog odmora. Međunarodne Plave zastave na plažama potvrđuju brigu za očuvanje okoliša, visoke standarde čistoće i kvalitete mora te sigurnosti.

O ugledu Lagune Poreč i njenoj liderskoj poziciji među hrvatskim hotelijerima svjedoči i niz dobivenih renomiranih priznanja za poslovanje i ekologiju te milijuni zadovoljnih gostiju iz cijelog svijeta!

BeSafe vam želi dobru zabavu i sretan put kamo god vas vaše autosjedalice odvele!


20 prekrasnih haljina za svaki dan koje možete pronaći u novim kolekcijama
Monokromatske adidas tenisice s baršunastom kapicom
Nova multikorektivna linija iz NUXE-a suzbija posljedice umora, stresa i onečišćenja na koži
Najljepše natikače s mašnom iz high street ponude
Najzanimljiviji (i pomalo zločesti) citati Karla Lagerfelda
Rodila glumica Nataša Janjić!
Rim – grad u kojem ćete se osjećati opušteno i domaće, i grad iz kojeg ćete teško otići…
Preminuo je legendarni Karl Lagerfeld
Britanski modni div ASOS ima odličnu vijest za svoje kupce u Hrvatskoj!
Tko se krije iza podmornice koja je oduševila Hrvatsku?

Pročitajte


<
Jolie preporuka