Koje će kratke hlače i ljetne haljine biti hit ove sezone?

Na tržištu je bogata ponuda ženskih haljina i kratkih hlača izrađenih od najrazličitijih materijala u raznim stilovima. Zahvaljujući tome svaka će žena pronaći model koji joj savršeno pristaje.

Bilo da se radi o godišnjem odmoru, poslu ili svakodnevnom nošenju ženske kratke hlače neizostavni su element ljetne garderobe koji će svakom vašem outfitu dati dozu nonšalantnosti i opuštenosti. Želite li isprobati odvažne ljetne trendove kratkih hlača s tropskim printom u kombinaciji s jednobojnim topom ili majicom? Ili više preferirate svevremenskom minimalističkom stilu pa biste se radije odlučili za kratke traperice? Za koji god model se odlučili ženske kratke hlače su „must have“ odjevni dodatak, bez obzira na vrstu prigode.

Sami početci ženskih kratkih hlačica započeli su davne 1930. godine, kada je prikazan film s Marlene Dietrich koja se pojavila u kratkim hlačama, dok su na prijelazu iz 50-ih u 60-e postale pravi modni hit. Ako tražite kratke ženske hlače u kojima ćete se osjećati udobno te u kojima ćete izgledati da ste upravo sišli s modne piste, posjetite MODIVO online trgovinu gdje vas očekuje široka paleta modela. Ako ipak više volite ljetne haljine, opet ćete imati pune ruke posla prilikom odabira one savršene.

Koje su savršene ženske kratke hlače?

U MODIVO online trgovini pronaći ćete kratke hlače za žene srednjeg i visokog struka. Osim toga, možete birati između nekoliko krojeva: od extra slim fit, preko skinny fit pa sve do regular fit i oversized. Hlačice niskog struka vizualno „skraćuju“ vašu figuru dok je modeli s visokom strukom naglašavaju. Ako trebate udobne hlačice u kojima ćete putovati na more, potražite modele od mekanih materijala poput pamuka ili sintetike. Za vruće ljetne dane osobito su prikladne hlačice od prirodnih materijala kakvi su, primjerice, lan, pamuk ili saten. Donedavno su se kratke hlače za žene nerijetko povezivale sa sportom ili rekreacijom, međutim, u današnje vrijeme imaju nešto drugačiji karakter. Možete ih odjenuti na elegantne modne tenisice pa čak i na štikle i bluzu. Odličan su odabir za druženje s prijateljima ili za šetnju gradom.

Jesu li traperice još uvijek „in“?

Među popularnim ženskim kratkim hlačama možemo pronaći i kratke traperice koje su u modi više od 40 godina. Duže ili kraće, glatkog, izlizanog ili nekog drugog uzorak, isprane ili s efektom istrošenosti… na raspolaganju su vam brojni modeli u gotovo svim bojama, tako da ćete sigurno pronaći one koje vam savršeno pristaju. Osobito su aktualne pastelne boje, tako da razmislite i o žutim, ružičastim, tirkiznim i drugim nježnim tonovima. Ako volite eksperimentirati s odjećom, MODIVO online trgovina ima sve što vam je potrebno.

Koje su popularne ljetne haljine?

Volite se igrati s modom? Svaki dan je nova prilika da isprobate nove odjevne kombinacije? Onda ste na pravom mjestu. Potražite ženske ljetne haljine u elegantnom, sportskom ili boho stilu. Modeli s volanima kao stvoreni su za neke posebne prigode, dok su klasične haljine širokog kroja bez rukava prikladne za odlazak na plažu, ali i na večernje druženje s prijateljima. Boju haljine uskladite s bojom obuće i modnim dodatcima i spremni ste za nove pobjede. Ako vas zanimaju ženske ljetne haljine – koje cipele odabrati da izgledate elegantno?, nećete pogriješiti s balerinkama, espadrilama kao ni raznim modelima otvorene ženske obuće poput sandala ili štikli.

FotoPromo
ModaTrendoviKoje će kratke hlače i ljetne haljine biti hit ove sezone?

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram